Home Greek News Σύνοδος Κορυφής: Συμφωνία στις Βρυξέλλες για Τουρκία

Σύνοδος Κορυφής: Συμφωνία στις Βρυξέλλες για Τουρκία

by _
0 comment 227 views

Σύνοδος Κορυφής: Συμφωνία στις Βρυξέλλες για Τουρκία

02/10/2020, 01:55

Πολύωρο διπλωματικό θρίλερ μετά το «βέτο» της Ελλάδας και της Κύπρου στο αρχικό κείμενο συμπερασμάτων  – Συμφωνία για τον «τρόπο αντιμετώπισης της Τουρκίας» και το «σχέδιο επιβολής κυρώσεων στη Λευκορωσία», ανέφεραν αξιωματούχοι – Μισέλ: Κρίσιμες οι επόμενες δύο εβδομάδες για τη σχέση μας με την Τουρκία – Φον ντερ Λάιεν: Πολύ υψηλές οι εντάσεις στη Μεσόγειο – Ξανά το θέμα της Τουρκίας στη Σύνοδο του Δεκεμβρίου

Σε διπλωματικό θρίλερ εξελίχθηκε η πρώτη μέρα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, μετά την άρνηση της Ελλάδας και της Κύπρου να αποδεχθούν το προσχέδιο συμπερασμάτων για τις σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία.

Η Σύνοδος Κορυφής θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής, στις 9:30 (ώρα Βρυξελλών), ενώ το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κοινή συνέντευξη Τύπου των Σαρλ Μισέλ και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για το κλείσιμο των διήμερων εργασιών.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr