Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Champions League, ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 1-2 – Το όνειρο έγινε και πάλι εφιάλτης – Δείτε τα γκολ

Champions League, ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 1-2 – Το όνειρο έγινε και πάλι εφιάλτης – Δείτε τα γκολ

by _
0 comment 211 views

Champions League, ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 1-2 – Το όνειρο έγινε και πάλι εφιάλτης – Δείτε τα γκολ

 Upd: 


Για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρεθεί στους ομίλους του Champions League χάνοντας για δεύτερη φορά από την Κράσνονταρ που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο – Αγχωμένος ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 73′ με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη – Ο Ελ Καντουρί ισοφάρισε στο 77′ δίνοντας ελπίδες, αλλά με τη σέντρα ο Καμπελά έκανε το 1-2 κι εκεί τελείωσαν όλα

Ούτε τώρα τα κατάφερε… Η ελπίδα των φίλων του ΠΑΟΚ να δουν το σεντόνι να… κουνιέται στην Τούμπα έσβησε άδοξα, αν και όπως αποδείχθηκε η πρόκριση σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε στο πρώτο ματς στη Ρωσία όπου η Κράσνονταρ είχε επικρατήσει με 2-1.

Εκεί που ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι (στο 0-0), αλλά προηγήθηκε, είχε δοκάρι στο 1-1 και στην επόμενη φάση δέχθηκε το γκολ της ήττας. Όπως και σήμερα, όπου αυτός ισοφάρισε σε 1-1 και στην επόμενη φάση δέχθηκε το 1-2.

Δύο γκολ χωρίς η Κράσνονταρ να έχει κλασική ευκαιρία, αλλά σε τέτοια ματς οι λεπτομέρεις κάνουν τη διαφορά και στις λεπτομέρειες ο Μάρκους Μπεργ και η παρέα του ήταν καλύτερη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/sports/article/1050040/champions-league-paok-krasnodar-1-2-to-oneiro-egine-kai-pali-efialtis-deite-ta-gol/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr