Home ΔΙΕΘΝΗ Η Κιμ Καρντασιαν επιτιθεται σε Τουρκους και Αζερους ! ! ! Προσευχομαστε για τους γενναιους ανδρες και γυναικες που πολεμουν γραφει….

Η Κιμ Καρντασιαν επιτιθεται σε Τουρκους και Αζερους ! ! ! Προσευχομαστε για τους γενναιους ανδρες και γυναικες που πολεμουν γραφει….

by _
0 comment 219 views

Η Κιμ Καρντασιαν επιτιθεται σε Τουρκους και Αζερους ! ! ! Προσευχομαστε για τους γενναιους ανδρες και γυναικες που πολεμουν γραφει….

 Εχοντας 180 εκατομμυρια ακολουθους….

Δυναμικό παρών στον δημόσιο διάλογο για τις ένοπλες συγκρούσεις που προκάλεσε η επίθεση των Αζέρων εναντίον του αρμενικού Ναγκόρνο-Καραμπάχ δίνει η σταρ των τηλεοπτικών ριάλιτι της Αμερικής, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία, ως γνωστόν έχει Αρμένικες καταβολές.

 

 

 

Με συνεχείς αναρτήσεις της στα social media, η Καρντάσιαν κάνει εκκλήσεις να καταβληθούν διεθνείς προσπάθειες για τη διατήρηση της ειρήνης στα σύνορα των δυο κρατών, η σύγκρουση των οποίων έχει ήδη οδηγήσει στον θάνατο πάνω από 50 ανθρώπους μέσα σε δυο ημέρες.

Η περιοχή που είναι επίσης γνωστή ως Αρστάχ, έχει αναγνωριστεί ως τμήμα του Αζερμπαϊιζάν αλλά ελέγχεται από Αρμένιους.

Η Τουρκία δεν έχασε την ευκαιρία να εμπλακεί στη σύγκρουση στέλνοντας μαχητικά F-16 και οπλισμό για να βοηθήσει τους Αζέρους συμμάχους της, την ώρα που οι αψιμαχίες απειλούν να κλιμακωθούν σε γενικευμένο πόλεμο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr