Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι «σκοτεινοί» φάκελοι από ΕΥΠ – CIA που αντήλλαξαν Μητσοτάκης – Πομπέο!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι «σκοτεινοί» φάκελοι από ΕΥΠ – CIA που αντήλλαξαν Μητσοτάκης – Πομπέο!

by _
0 comment 346 views

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι «σκοτεινοί» φάκελοι από ΕΥΠ – CIA που αντήλλαξαν Μητσοτάκης – Πομπέο!


 

Φουντώνουν οι φήμες ότι στη χθεσινοβραδινή κατ’ ιδίαν συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, πέραν των συζητήσεων επί των εθνικών ζητημάτων και κυρίως των Ελληνοτουρκικών, φαίνεται ότι διακινήθηκαν έγγραφες πληροφορίες και αμφισβητούμενης εγκυρότητας στοιχεία.

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Όπως υπογραμμίζουν στo PIPERATA.GR αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ ο κ. Πομπέο συνοδευόταν από στελέχη της CIA, της οποίας υπήρξε επικεφαλής έως το 2018, ενώ επί δεκαετίες είναι γνωστό ότι είχε συναφή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Αυτοί λοιπόν  φέρεται να προσκόμισαν έγγραφα για πολιτικά πρόσωπα, αλλοδαπούς και τρομοκράτες (παλαιούς και νέους), αλλά και ;elaban όσα ζήτησαν για Aμερικανούς πολίτες ασιατικής ή άλλης καταγωγής.

Παλαιοί επιτελείς των αρχών ασφαλείας αναφέρονται με ανησυχία στο ενδεχόμενο επικείμενων εντάσεων στην Ελλάδα, λόγω αυτής της εκτεταμένης, όπως τη χαρακτηρίζουν, ανταλλαγής φακέλων σκοτεινών υποθέσεων και δικογραφιών…

https://www.piperata.gr/30092020/apokalyptiko-oi-skoteinoi-fakeloi-apo-eyp-cia-poy-antillaxan-mitsotakis-pompeo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr