Σύμβουλος του Τραμπ, «γκρεμίζει» την ιατρική Χούντα του Μητσοτάκη


Σύμβουλος του Τραμπ, «γκρεμίζει» την ιατρική Χούντα του Μητσοτάκη

Date: 29/09/2020 Time: 12:30

Ο Δρ. Scott Atlas, προσελήφθη από τον Πρόεδρο Τραμπ τον περασμένο Αύγουστο, ως σύμβουλος στο Λευκό Οίκο για την αντιμετώπιση της επιδημίας του Covid-19.

Σε συνέντευξή του στο Fox News, αποδόμησε όλο το αφήγημα αυτών που θέλουν στην Αμερική και παγκόσμια, να επιβάλλουν ιατρική χούντα, να στερήσουν συνταγματικά δικαιώματα και να εμφυσήσουν ένα διαρκή φόβο μέσα στην κοινωνία. Ο Δρ. Atlas, όπως θα διαβάσετε, στηλιτεύει τη διγλωσσία των Αμερικανών ειδικών, σχετικά με τη χρήση της μάσκας, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες επιστήμονες, τύπου Σύψα και Τσιόδρα, όπως αντιλαμβάνεστε, «παπαγαλίζουν» ακριβώς τις ντιρεκτίβες των Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος και της παγκόσμιας συμμορίας, που θέλει να εξακολουθεί να κυβερνά, φασιστικά, τους πληθυσμούς.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο Fox News στις 28 Σεπτεμβρίου 2020:

Ο Atlas σημείωσε ότι η τρέχουσα επιστήμη έχει δείξει ότι τα παιδιά και οι νεαροί ενήλικες βρίσκονται σε «εξαιρετικά χαμηλό κίνδυνο» για σοβαρή ασθένεια ή θάνατο από τον COVID- 19, αναφέροντας στοιχεία του CDC (Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων), τα οποία δείχνουν, ότι μόνο το 0,2% των θανάτων έχουν σημειωθεί σε άτομα κάτω των 25 ετών και ότι το CDC αναφέρει, ότι όσοι είναι κάτω των 19 ετών, έχουν πιθανότητα επιβίωσης 99,997%. Σημείωσε επίσης, ότι τα παιδιά δε μεταδίδουν συχνά τον ιό σε ενήλικες, επικαλούμενος παγκόσμιες μελέτες.

Ο Άτλας ανέφερε ότι τα lockdowns είναι «εξαιρετικά επιβλαβή» για τους Αμερικανούς, αναφερόμενος σε απόπειρες αυτοκτονίας και σε θεραπείες που «χάθηκαν» για τον καρκίνο και άλλες ασθένειες. Πρόσθεσε ότι «η κατάλληλη στρατηγική, είναι να προστατεύσει επιμελώς τους ευάλωτους και τις ανοιχτές κοινωνίες, για να τερματίσουμε το lockdown».

Εν τω μεταξύ, ο Άτλας, συνέχισε να αντικρούει τις αναφορές, ότι ο Πρόεδρος «δεν ακούει τους επιστήμονες».
«Αυτό, είναι εντελώς λάθος», ανέφερε. «Ο Πρόεδρος, πιστεύει ακράδαντα και δικαίως, ότι η καλύτερη πολιτική για να σωθούν οι ζωές των Αμερικανών, είναι να μεγιστοποιηθεί η προστασία των ευάλωτων και ανοιχτών κοινωνιών».

Ο Άτλας, πρόσθεσε, ότι ο Πρόεδρος «αντιμετωπίζει την επιστήμη ορθά και τη χρησιμοποιεί». «Είναι το αντίθετο από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι», είπε ο Άτλας. «Παράγει πολιτική, η οποία μεταφράζει την επιστήμη σε λογικές λύσεις, και είναι σύμφωνος με πολλούς από τους ειδικούς που ηγούνται σε αυτόν τον τομέα».

«Έχει υπάρξει μία επανειλημμένη, αιρετική συζήτηση από αξιωματούχους δημόσιας υγείας και αυτό είναι επιβλαβές και περιλαμβάνει δηλώσεις τους, πρώτα να λένε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται οι μάσκες και μετά να χρησιμοποιούνται οι μάσκες», τόνισε ο Άτλας, αναφερόμενος σε σχόλια που είχαν γίνει από τον Ρέντφιλντ και τον Δρ. Άντονι Φάουτσι στο παρελθόν. «Δηλώσεις, ότι μία μάσκα είναι καλύτερη από ένα εμβόλιο, δηλώσεις, ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να φορούν γυαλιά με μάσκες, δηλώσεις, ότι όλοι είναι ευάλωτοι εκτός και αν ελεγχθούν ως θετικοί σε αντισώματα».

Πρόσθεσε επίσης: «Οι δηλώσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την έλλειψη γνώσης και αντίληψης για την επιστήμη και είναι επιζήμιες, καθώς γεννούν φόβο και έλλειψη εμπιστοσύνης μέσα στην Αμερικανική κοινωνία».

Πιστεύουμε, ότι μετά τις Αμερικανικές εκλογές, η υπόθεση του κορωνοϊού και το πολιτικό παιχνίδι καταπίεσης και ελέγχου του πληθυσμού, που στήθηκε γύρω από τον Cocid-19, θα διερευνηθεί και ποινικά. Είτε είναι γιατροί, είτε πολιτικοί, είτε δημοσιογράφοι, θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Επίσης, όσον αφορά στην Ελλάδα, οι δικαστές, να μην έχουν την ψευδαίσθηση, ότι η συγκάλυψη και η άρνηση από πλευράς δικαστικής εξουσίας να ερευνήσει και να αντιδράσει απέναντι στις συστημικές συνταγματικές εκτροπές, θα μείνει στο απυρόβλητο.

Οι εποχές, όπου η δικαστική εξουσία, συγκάλυπτε το πολιτικό σύστημα στα εγκλήματά του κατά του Ελληνικού λαού, όπως με τα Μνημόνια, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τους επόμενους μήνες, θα αρχίσει να γίνεται σαφές σε αυτούς, ότι αυτά που ήξεραν και έκαναν, θα τα ξεχάσουν. Οι εποχές αλλάζουν και αυτή τη φορά, η δικαστική εξουσία, θα λογοδοτήσει για τα λάθη και τις παραλείψεις της.

The Flag Report

Follow us on twitter
Join our Facebook page

https://theflagreport.com/%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9/?fbclid=IwAR192PcZenRBndJH4bvTPofuz1Vmk4cIvqOHJ6OR7tGfSTvW-67bSR17Yf8