Home Greek News Ο “Πατριώτης της Κονόμας” κουνάει τις δεσμίδες των 8 εκ. ευρώ που ονειρεύεται ότι θα πάρει και καλεί πίσω στο μαντρί τους πάντες! Μετά την δίκη ένας-ένας θα τρέχει για μερίδιο.

Ο “Πατριώτης της Κονόμας” κουνάει τις δεσμίδες των 8 εκ. ευρώ που ονειρεύεται ότι θα πάρει και καλεί πίσω στο μαντρί τους πάντες! Μετά την δίκη ένας-ένας θα τρέχει για μερίδιο.

by _
0 comment 139 views

Το προσκλητήριο της γελοιότητας για τα “τούβλα”! Ο “Πατριώτης της Κονόμας” κουνάει τις δεσμίδες των 8 εκ. ευρώ που ονειρεύεται ότι θα πάρει και καλεί πίσω στο μαντρί τους πάντες! Μετά την δίκη ένας-ένας θα τρέχει για μερίδιο.

Του Άρη Σπίνου 


Το κατάντημα των γελοίων! Με την υπόσχεση ότι θα έχει στην διάθεση του 8.000.000 ευρώ από την κρατηθείσα κρατική χρηματοδότηση αφού φυσικά θα αθωωθεί όπως λέει, παρακαλεί με άρθρο του στην κεντρική ιστοσελίδα του μαγαζιού του  όλους που έφυγαν να γυρίσουν στο μαντρί και να λάβουν το αντίστοιχο μερίδιο.

Γράφει ο “Πατριώτης της Κονόμας”: 

“…Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Νέα Πορεία της έχει την καλή διάθεση να αφήσει πίσω της κάθε πικρία του παρελθόντος και όσοι επιθυμούν να είναι στο πλευρό της στην επόμενη εκλογική μάχη θα βρουν τις πόρτες μας ανοικτές…”.
Φυσικά δεν είναι καθόλου απίθανο οι νέοι αρχηγίσκοι που έφτιαξαν νέες φυλές τυρόπιτας να δουν τις δεσμίδες να κυματίζουν, μετά την απόφαση της δίκης, και να τρέξουν! Τους ξέρει καλά ο μέντορας τους. Θα βρουν μια γελοία δικαιολογία περί ένωσης πατριωτικών κομμάτων και θα προσπαθήσουν να παραμυθιάσουν ξανά τους αγνούς ψηφοφόρους. Είναι όμως αργά. Τώρα πλέον τους έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr