Home ΗΠΑ Στο νησάκι της παιδεραστίας του Τζέφρι Επσταϊν πήγε ακόμη και ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Τζον Ρομπερτς!!!

Στο νησάκι της παιδεραστίας του Τζέφρι Επσταϊν πήγε ακόμη και ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Τζον Ρομπερτς!!!

by _
0 comment 164 views

Eliana Elefheriou

ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΉΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ο δικαστής Τζον Ρομπερτς έχει κατηγορηθεί και χάνει την θέση του. Ο δικαστής Ρόμπερτς ήταν ένας από τους δικούς τους ανθρώπους; Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, ήταν επισκέπτης στο νησάκι του Έπστειν και παρέα με τους Ποτέστα , Κλίντον, Επστειν και τους υπόλοιπους γκάγκστερ.

Από όλη αυτήν την ιστορία αυτό που θεωρώ πιο σημαντικό είναι το ότι τα δαιμονικά όντα που κυριάρχησαν στον πλανήτη τους περασμένους αιώνες είχαν καταφέρει να μπαίνουν μέσα στα σώματα των ανθρώπων.

Στην προκείμενη περίπτωση το μαυρισμένο μάτι του δικαστή Ρόμπερτς προδίδει ότι είναι πλέον ένα βρίλ.

Αυτό εξυπακούεται ότι κατά την διάρκεια τελετής ένα βρίλ εκσφενδονίζει μέσα από την προβοσκίδα που έχει στο κεφάλι του ένα παράσιτο μέσα στο αριστερό μάτι του ανθρώπου. Το παράσιτο γρήγορα φθάνει στον εγκέφαλο όπου και αρχίζει να αφήνει την ενέργεια του να απλωθεί και να καταλάβει τον άνθρωπο. Η ανθρώπινη συνειδητώτητα φεύγει δια παντός και το δαιμονικό ον ζει μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Τώρα ξέρετε γιατί όλοι αυτοί επιδίδονται σε τόσο μοχθηρές συμπεριφορές; επειδή απλά δεν είναι άνθρωποι…

Eliana Eleftherioub

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr