ΙΔΟΥ το Ένταλμα Σύλληψης του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!!


ΙΔΟΥ το Ένταλμα Σύλληψης του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!!

Ο Μπίλ Γκέιτς, ο οποίος δεν έχει ΚΑΜΙΑ δουλειά ασχολούμενος με την ιατρική, έχει φτιάξει να διανείμει τα δικά του εμβόλια σε χώρες σε όλο τον κόσμο, τα οποία έχουν αφήσει…ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ ή / και….ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ!!! Τα εμβόλιά του έχουν επιφέρει κυριολεκτικά μια…ΠΑΝΔΗΜΙΑ στο Σουντάν εξαιτίας του γεγονότος πως περιέχουν τον ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΊΤΙΔΑΣ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Παραδέχθηκαν το φιάσκο: Εμβόλιο που χρηματοδοτεί ο Bill Gates επανέφερε την πολιομυελίτιδα στην Αφρική- Φόβοι για πανδημία για περισσότερα.

Δείτε τώρα το…ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ που έχουν βγάλει μερικοί πολίτες των ΗΠΑ εις βάρος του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!! Μιλάμε για ακριβώς τον ΙΔΙΟΝ παλιάνθωπον που τυχαίνει να είναι πίσω από την ΨΕΥΤΟ–πανδημία του ΨΕΥΔΟκορωνοϊού!!! Και…ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ώστε να μας δώσει εμβόλιο για τον ‘κορωνοϊό’;;;!!!  ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;!!!

Είναι τα εμβόλια ΑΥΤΟΥΝΟΥ που θέλει να σας επιβάλει η ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΟΓΗΓΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ…ΓΚΡΕΜΟΝ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!…

Η πηγή είναι είναι το Εθνικό Μητρώο των ΗΠΑ >> https://nationalgreatregistry.theunitedstatesofamerica.country/index.php?title=Main_Pagec/c6/20200413-GOV-ARREST_WARRANT-Gates-.pdf


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/09/21/%cf...