Home Greek News Στέλεχος του ΕΟΔΥ προωθεί κείμενα κατά της χρήσης μάσκας!

Στέλεχος του ΕΟΔΥ προωθεί κείμενα κατά της χρήσης μάσκας!

by _
0 comment 187 views

Στέλεχος του ΕΟΔΥ προωθεί κείμενα κατά της χρήσης μάσκας!


Ένα παράδοξο φαινόμενο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μέλος του ΕΟΔΥ προωθεί κείμενα κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία! Πρόκειται για την κυρία Όλγα Λιώρη, μέλος της ομάδας εργασίας γραφείου Νοσοκομειακών Λοιμόξεων και Μικροβιακής Αντοχής του ΕΟΔΥ, η οποία τυγχάνει να είναι σύζυγος του γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και υπευθύνου της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Ασπροπύργου, Βαγγέλη Κουρέλη. 

Λιώρη
Η κυρία Λιώρη με τον σύζυγό της, γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Παρότι λοιπόν η κυρία Λιώρη εμφανίζεται να συμμετέχει σε μελέτες, μια από τις τελευταίες εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2019 με θέμα τα “Αποτελέσματα Δεικτών υποχρεωτικής επιτήρησης για την πρόληψης και τον έλεγχο των λοιμώξεων και της μικροβιακής αντοχής στα ελληνικά Νοσοκομεία για το 2015-2017”, εντούτοις στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθεί κείμενα εκπαιδευτικών που τάσσονται κατά της χρήσης μάσκας (δηλαδή της κυβερνητικής επιλογής) στα σχολεία!

Η ανάρτηση 

Όπως προκύπτει από στοιχεία τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του eReportaz, πριν από λίγες ημέρες η κυρία Λιώρη, ένοιωσε την ανάγκη να προωθήσει ανάρτηση εκπαιδευτικού η οποία χαρακτηρίζει ως “ανθυγιεινή” τη χρήση μάσκας! Η συγκεκριμένη ανάρτηση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας από την έρναρξη του σχολικού έτους, με την εκπαιδευτικό να διερωτάται “με ποιες έρευνες έχουν επιβάλει σε υγιείς ανθρώπους τόσες ώρες μάσκα, με ποιες έρευνες παιδιά και ενήλικες έχουν επί 40 λεπτά κλειστές τις αναπνευστικές οδούς και δεν δημιουργείται πρόβλημα, με ποιες έρευνες επιβάλλουν σε έναν εκπαιδευτικό με κλειστή μύτη και στόμα να μιλάει δυνατά για να φτάσει η φωνή του και στο τελευταίο θρανίο τρώγοντας τη μάσκα του, από τις ανάσες που αναγκάζεται να πάρει;”. 

Μάλιστα η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός ζητεί από την κυβέρνηση και τον ΕΟΔΥ να αφήσουν ήσυχα τα σχολεία να κάνουν τη δουλειά τους, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι υποκριτική καθώς τα παιδιά και να μην κολλήσουν στο σχολείο, θα κολλήσουν στο διάλειμμα, την πλατεία ή το δρόμο!

Δείτε εδώ την ανάρτηση της κας Λιώρη 

Λιώρη

Το ερώτημα που τίθεται είναι εύλογο. Τι μήνυμα δίδεται προς τους πολίτες όταν τα ίδια τα μέλη του ΕΟΔΥ διακινούν τέτοια κείμενα; Τι θα πράξει ο επικεφαλής του Οργανισμού, Παναγιώτης Αρκουμανέας ή ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κικίλιας τη στιγμή που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας εκδίδει εγκύκλιο ζητώντας συλλήψεις για όσους δεν εφαρμόζουν τα μέτρα ή διακινούν αναρτήσεις του κινήματος κατά της μάσκας σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;

  • Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τη φονική νόσο

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr