Home Greek News Καρδίτσα: Αποκλεισμένα χωριά και καταστροφές – Νέα επιχείρηση για τους 40 εγκλωβισμένους στην Οξυά

Καρδίτσα: Αποκλεισμένα χωριά και καταστροφές – Νέα επιχείρηση για τους 40 εγκλωβισμένους στην Οξυά

by _
0 comment 149 views

Καρδίτσα: Αποκλεισμένα χωριά και καταστροφές – Νέα επιχείρηση για τους 40 εγκλωβισμένους στην Οξυά

Λίνα Κεκέση
Γεωργία Σαδανά
 Upd: 

Πιο επείγουσα η ανάγκη για απεγκλωβισμό έξι κατοίκων – Αυτοψία σήμερα στην Καρδίτσα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τρέχουν τα 9 μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων – Επιδότηση 27,9 εκατ. ευρώ σε δήμους και περιφέρειες από το ΥΠΕΣ

Γκρεμισμένες γέφυρες, χιλιάδες στρέμματα καλυμμένα από τόνους νερού, επιχειρήσεις κατεστραμμένες, σπίτια πλημμυρισμένα και ζώα πνιγμένα, είναι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στην Καρδίτσα η οποιά μετρά τις πληγές της από το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας με τρεις ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τουςενώ παραμένει αγνοούμενη η 43χρονη φαρμακοποιός από το Μουζάκι.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί ξεκίνησε νέα επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων στο χωριό Οξυά με τον συντονισμό του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, μετά την προσπάθεια της Δευτέρας που όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr