Home Greek News Πρακτικό αποστρατικοποίησης νήσων Αν.Αιγαίου, οικονομία και κορωνοϊός θα κατεδαφίσουν την κυβέρνηση;

Πρακτικό αποστρατικοποίησης νήσων Αν.Αιγαίου, οικονομία και κορωνοϊός θα κατεδαφίσουν την κυβέρνηση;

by _
0 comment 221 views

Πρακτικό αποστρατικοποίησης νήσων Αν.Αιγαίου, οικονομία και κορωνοϊός θα κατεδαφίσουν την κυβέρνηση;

Μεγάλη δυσαρέσκεια καταγράφεται στην Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος για τις επιλογές του Μαξίμου


Η παραμορφωτική εικόνα για την «σταθερότητα» της κυβέρνησης που παράγουν τα φιλοκυβερνητικά και πλουσιοπάροχα αμειβόμενα, με αφορμή τον κορωνοϊό, ΜΜΕ αναπαράγοντας δημοσκοπήσεις όπου η κυβέρνηση προηγείται με 15-20% από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αλλάζει την πραγματικότητα που καταγράφεται στο εκλογικό σώμα: Η κυβέρνηση θα δώσει μάχη στις επόμενες εκλογές για να μπορέσει να νικήσει. 

Ακόμα και με αυτόν τον «ημιαναίσθητο» ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και με τον Αλέξη Τσίπρα να αδυνατεί να βρει τον βηματισμό του («βαρύς» και κουρασμένος με συνεχείς λεκτικές γκάφες, εμφανίστηκε χθες στην συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη), ακόμα και με το πατριωτικό εκλογικό σώμα που πριμοδότησε σημαντικά το κόμμα της Αριστεράς το 2015 να του έχει κλείσει οριστικά την πόρτα λόγω Σκοπιανού, η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη θα δυσκολευθεί να έχει μία καθαρή νίκη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr