Home Greek News Έγκλημα στην Καρδίτσα: Ο ποταμός Καράμπαλης που δεν εξετράπη & η «προειδοποίηση» κατόπιν ολέθρου!

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Ο ποταμός Καράμπαλης που δεν εξετράπη & η «προειδοποίηση» κατόπιν ολέθρου!

by _
0 comment 166 views

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Ο ποταμός Καράμπαλης που δεν εξετράπη & η «προειδοποίηση» κατόπιν ολέθρου!

Καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας: «Η Καρδίτσα είναι “τελειωμένη” πόλη» – Aκόμα και δεν έχουν καταλάβει τι συνέβη και μιλάνε για τον… «Ιανό»!


Ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών έχοντας δει και μελετήσει δεκάδες σκηνικά καταστροφής σε όλο τον κόσμο, χαρακτήρισε την Καρδίτσα «τελειωμένη πόλη» καθώς δεν υπάρχει επιχείρηση στο ιστορικό κέντρο, την πλατεία δικαστηρίων και τους γύρω δρόμους που να μην έχει πληγεί.  

Οι επιχειρήσεις καθαρίζονται από τους ίδιους τους καταστηματάρχες, που δηλώνουν μόνοι και αβοήθητοι, σημειώνοντας ότι ήταν εγκληματική η έλλειψη πολιτικής απόφασης από την κυβέρνηση να σπάσουν τον ποταμό Καράμπαλη προς την πλευρά των χωραφιών για να γλιτώσει η πόλη. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/916906_egklima-stin-karditsa-o-potamos-karampalis-poy-den-exetrapi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr