Home Greek News Τ.Πάιατ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Κ.Μητσοτάκης θα κάνει συμβιβασμούς με την Τουρκία»!

Τ.Πάιατ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Κ.Μητσοτάκης θα κάνει συμβιβασμούς με την Τουρκία»!

by _
0 comment 164 views

Τ.Πάιατ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Κ.Μητσοτάκης θα κάνει συμβιβασμούς με την Τουρκία»!


Συνέντευξη  στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN  έδωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για την πρωτοφανή επιμονή της  κυβέρνησης να εμπλακεί σε «διάλογο» (ήττας;) με την Τουρκία  πιεζόμενη από ΗΠΑ και Γερμανία.

Ο Τζέφρι Πάιατ, ερωτώμενος για την έναρξη διερευνητικών επαφών ανέφερε ξεκάθαρα πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση και ο Κ.Μητσοτάκης θα προχωρήσουν στους αναγκαίους συμβιβασμούς για να βρεθεί…  «διπλωματική» λύση με την Τουρκία.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ελληνική κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι προσηλωμένοι σε μία 100% διπλωματική λύση, καθώς και στην σκληρή δουλειά αλλά και στους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν για να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Δείτε  το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/916576_tpaiat-den-eho-kamia-amfivolia-pos-i-elliniki-kyvernisi-kai-o-kmitsotakis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr