Κακοκαιρία Ιανός: Η επόμενη μέρα σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο – Δείτε εικόνες με τις καταστροφές


Κακοκαιρία Ιανός: Η επόμενη μέρα σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο – Δείτε εικόνες με τις καταστροφές


Οι βρoχές και οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές και μεγάλα προβλήματα και στα τρία νησιά με σκάφη να βυθίζονται, δρόμους να κλείνουν, σπίτια να έχουν ζημιές – Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Τις πληγές τους μετρούν ΚεφαλονιάΙθάκη και Ζάκυνθο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός».

Οι βρoχές και οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές και μεγάλα προβλήματα και στα τρία νησιά με σκάφη να βυθίζονται, δρόμους να κλείνουν, σπίτια να έχουν ζημιές.

Απίστευτες καταστροφές σε Ιθάκη:

itha05
itha06
itha04
itha03
itha01
itha02

Πολλοί κάτοικοι και των τριών νησιών έκαναν λόγο για ένα «πρωτόγνωρο» φαινόμενο.

Τεράστιες ζημιές και στην Κεφαλονιά:

kef1
kef2
kef3
kef4
kef5

Οσο προχωρά η μέρα, τόσο αποκαλύπτονται οι πληγές που αφήνει πίσω του ο «Ιανός» και στην Ζάκυνθο. Πολλές είναι οι επιχειρήσεις που πλήγησαν βαριά με τους ιδιοκτήτες να βλέπουν την περιοσία τους να καταστρέφεται ανεπανόρθωτα.

Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Στο μεταξύ, κλειστές θα μείνουν την Δευτέρα και την Τρίτη (21 & 22/9) όλες οι σχολικές μονάδες σε Κεφαλονιά και Ιθάκη σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς.

Στην ανακοίνωση της επικαλείται την «ασφάλεια της μεταφοράς των μαθητών λόγω προβλημάτων στο οδικό δίκτυο αλλά και ζημιών που έχουν παρατηρηθεί σε πλήθος σχολικών μονάδων».

Φωτογραφίες από τις καταστροφές στη Ζάκυνθο:

zak05
zak04
zak03
zak02
zak01

https://www.protothema.gr/greece/article/1046192/kakokairia-ianos-i-epomeni-mera-se-kefalonia-ithaki-kai-zakuntho-deite-eikones-me-tis-katastrofes/