Έκανε τραπέζι στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του Κωνστ. Κατσίφα, Έντι Ράμα, στην Αθήνα ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μητσοτάκης!


GreekNewsOnDemand.com: Έκανε τραπέζι στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Έντι Ράμα, στην Αθήνα ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κυριάκος Μητσοτάκης!!!

Ο Μητσοτάκης κάλεσε στην Ελλάδα τον πρόεδρο μιας χώρας που απειλεί συστηματικά την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ επι καθιμερινής βάσεως!!! Μιας χώρας που τα έχει καλά με τον Ερντογάν και σχεδιάζει εν κρυπτώ μαζί με τον Τουρκία πως να επιτεθεί στην ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΟΙ ΠΡΟΔΟΔΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ…ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!!


Πρωτοθέμα: Μητσοτάκης – Ράμα στην Ακρόπολη: Συμφώνησαν να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες του παρελθόντος

Δείτε φωτογραφίες – Παρών και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός με θέα την Ακρόπολη – Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για το περιεχόμενο των συνομιλιών

Δείπνο στον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εντι Ράμα παραθέτει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Ράμα βρίσκεται στην Αθήνα με την ιδιότητα του προεδρεύοντος του ΟΑΣΕ. Στο δείπνο εργασίας που παραθέτει ο Ελληνας πρωθυπουργός στον Αλβανό ομόλογό του, παραβρίσκεται και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Κατά την διάρκεια του δείπνου ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον Αλβανό ομόλογό του και τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο με έμφαση στις ενέργειες της Αθήνας να οριοθετήσει την ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές  οι δύο πρωθυπουργοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία των διμερών σχέσεων, καθώς και για την ευρωπαΐκή προοπτική της Αλβανίας, την οποία η Ελλάδα έχει στηρίξει διαχρονικά, πάντα με σεβασμό στην σχετική αιρεσιμότητα που το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει θέσει. Εξέφρασαν δε την ικανοποίησή τους για την συνεργασία τους στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στην παρουσία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία που πρέπει να αποτελεί γέφυρα φιλίας και συνεργασίας των δύο λαών ενώ έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων. Εξέφρασαν δε την ικανοποίησή τους για την απολύτως ομαλή ενσωμάτωση των Αλβανών πολιτών που διαμένουν στη χώρα μας.

Τέλος, συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού, έτσι ώστε σύντομα οι δύο χώρες να διευθετήσουν τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν στο διμερές πλαίσιο και να απελευθερώσουν τη μεγάλη δυναμικη που μπορεί να δημιουργήσει η στρατηγική σχέση των δύο χωρών.


Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο