Σωματοφύλακας πασίγνωστου εφοπλιστή-παράγοντα Π.Α.Ε. “πιάστηκε” από τον υπέρ-κοριό της Ε.Υ.Π. να κλείνει “δουλειές” με σεσημασμένο Αλβανό έμπορο ναρκωτικών.


Μόνο στο edolio5! Σωματοφύλακας πασίγνωστου εφοπλιστή-παράγοντα Π.Α.Ε. “πιάστηκε” από τον υπέρ-κοριό της Ε.Υ.Π. να κλείνει “δουλειές” με σεσημασμένο Αλβανό έμπορο ναρκωτικών.


Του Άρη Σπίνου

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό.Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 υπάρχουν καταγεγραμένες συνομιλίες που αναφέρονται σε υποθέσεις ναρκωτικών, με ιδιαίτερη ποινική αξία.Οι συνομιλούντες είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός έμπορος ναρκωτικών και ένας εκ των σωματοφυλάκων πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή με ισχυρή παρέμβαση σε μεγάλη ΠΑΕ.Το τηλέφωνο του εμπόρου ναρκωτικών ήταν “παγιδευμένο”, με ειδική διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα αφού ύστερα από αίτημα της δίωξης ναρκωτικών είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.Του τηλεφώνησε αστυνομικός όπου είναι διατεθειμένος από την υπηρεσία του στην φύλαξη του γνωστού εφοπλιστή.Η συνομιλία ήταν άκρως ποινικής αξιώσεως αφού μιλούσαν για μεταφορά ναρκωτικών.

Ο αστυνομικός κλήθηκε στην υπηρεσία του για να δώσει εξηγήσεις και είπε ότι την συγκεκριμένη στιγμή είχε δώσει την συσκευή του τηλεφώνου του σε άλλον ιδιώτη-σωματοφύλακα του αθλητικού παράγοντα-εφοπλιστή για να μιλήσει επειδή όπως του είπε το δικό του τηλέφωνο ήταν χαλασμένο.

Το edolio5 έχει στην διάθεση του υπηρεσιακά έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ. που περιγράφουν το τι έχει συμβεί αλλά επειδή δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη προς το παρόν δεν αναφέρουμε τα ονόματα των εμπλεκομένων.