Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συνελήφθη ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης

Συνελήφθη ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης

by _
0 comment 229 views

Συνελήφθη ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης

Χειροπέδες στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ – Ύποπτος για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης


Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) τέθηκε υπό κράτηση στην Κορσική, καθώς είναι ύποπτος για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης, όπως γνωστοποιήθηκε από τον εισαγγελέα της Μπαστιά.

«Μετά από καταγγελία που κατατέθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, στην οποία καταγράφονται γεγονότα που μπορούν να χαρακτηριστούν ως απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικής έκθεσης, ο κ. ΜακΓκρέγκορ τέθηκε υπό το καθεστώς αστυνομικής κράτησης, αφού πρώτα διεξήχθη η διαδικασία της ακρόασης», γράφει η εισαγγελία σε ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Ωστόσο, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του 32χρονου.

Ο Ιρλανδός αθλητής είχε ανακοινώσει πρόσφατα την αποχώρηση του από τα ριγκ για τρίτη φορά. Ο ΜακΓκρέγκορ έχει κατακτήσει τους τίτλους του παγκοσμίου πρωταθλητή στην κατηγορία ελαφρών βαρών και φτερού στο UFC.

https://paradrasi.gr/synelifthi-o-konor-makgkregkor-gia-apo/?fbclid=IwAR2BaNt3aoHLh_baPzQKW5WHojBA2A0M8_b1Uy5kF7gZ8pRWyzqIQNLJMgg

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr