Home Greek News Δακρύζει η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα

Δακρύζει η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα

by _
0 comment 259 views

Δακρύζει η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα


© PCMVideo.WebTV.gr

© PCMVideo.WebTV.gr  Διαδικτυακή τηλεόραση.

Subscribe στην PCM: https://www.youtube.com/c/PCMVideoWeb…

Παναγία Παρηγορήτρια: Δακρύζει η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας σε Εκκλησία στον Βύρωνα ανήμερα του Γενεθλίου της. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα την ώρα της Θείας Λειτουργίας 8 Σεπτεμβρίου 2020, δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας ανήμερα της εορτής της.

Η εγγραφή σας στο κανάλι είναι εντελώς δωρεάν! Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο δεξιά για εγγραφή μαζί με το κουδουνάκι για να ενημερώνεστε για τα νέα βίντεο που ανεβάζουμε!

Σημειώσεις-όροι χρήσης:

Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή.

Σχόλια τα οποία είναι εκτός θέματος και αποσκοπούν μόνο σε παραπλάνηση τα οποία εκφράζουν μεμονωμένες και προσωπικές γνώμες η απόψεις θα διαγράφονται!!!

Το κανάλι μας ως επίσημος συνεργάτης της εταιρείας  Google You tube  προστατεύετε από  ειδικό πρόγραμμα  προστασίας  συνεργατών και διαθέτει Τεχνικό και Νομικό τμήμα το οποίο μας παρέχει  τις απαραίτητες πληροφορίες για όσους δολίως και σκοπίμως αναγράφουν προσβλητικά σχόλια και αναρτήσεις  έτσι έχουμε την δυνατότητα διαγραφής πλαστών λογαριασμών και τον εντοπισμό αυτών σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για όλες τις νόμιμες συνοπτικές νομικές διαδικασίες που θα επιβληθούν και  επιβαρύνουν τον κακόβουλο χρήστη.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr