Home Greek News Τσίπρας: «Οι αρνητές της μάσκας είναι αυτοί που συναντήσατε στα συλλαλητήρια των Πρεσπών»

Τσίπρας: «Οι αρνητές της μάσκας είναι αυτοί που συναντήσατε στα συλλαλητήρια των Πρεσπών»

by _
0 comment 189 views

Τσίπρας: «Οι αρνητές της μάσκας είναι αυτοί που συναντήσατε στα συλλαλητήρια των Πρεσπών»


Μια απίστευτη θέση εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας, μεταξύ αστείου και σοβαρού, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή. Επιχειρώντας ένα άκομψο «τσουβάλιασμα» ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι οι αρνητές της μάσκας είναι οι ίδιοι που βρέθηκαν στα συλλαλητήρια εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «οι αρνητές της μάσκας είναι αυτοί που συναντήσατε στα συλλαλητήρια των Πρεσπών».

Την ίδια ώρα, ζήτησε αλλαγή στρατηγικής από την κυβέρνηση, ένα εμπροσθοβαρές πακέτο για την οικονομία και έκλεισε την ομιλία του υποστηρίζοντας ότι σήμερα δεν αρκεί οι πολίτες να βλέπουν στις τηλεοράσεις μια άλλη πραγματικότητα.

«Κερδίσατε τις εκλογές τάζοντας ισχυρή ανάπτυξη, έρχεται φέρει υπανάπτυξη, στην υγεία την παιδεία τα δημοκρατικά δικαιώματα. Κυβερνάτε με το ψέμα και τον φόβο και θα μας βρείτε απέναντι με σκληρή αντιπολιτευτική πολιτική», σημείωσε κλείνοντας.

https://www.tilestwra.com/tsipras-oi-arnites-tis-maskas-einai-aytoi-poy-synantisate-sta-syllalitiria-ton-prespon/?fbclid=IwAR1ZFEXFsyGVHs3F4iySFdI-O5zT-h9SJu9mMa0ZUcPiWorm6UlNbmsvgbo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr