Home ΗΠΑ Φωτιές στην Καλιφόρνια: Εικόνες Αποκάλυψης στο Σαν Φρανσίσκο (βίντεο – φωτο)

Φωτιές στην Καλιφόρνια: Εικόνες Αποκάλυψης στο Σαν Φρανσίσκο (βίντεο – φωτο)

by _
0 comment 159 views

Φωτιές στην Καλιφόρνια: Εικόνες Αποκάλυψης στο Σαν Φρανσίσκο (βίντεο – φωτο)


Ο ουρανός είχε βαφτεί κυριολεκτικά πορτοκαλοκόκκινος, ενώ ένα πυκνό νέφος καπνού είχε καλύψει τα πάντα, περιορίζοντας την ορατότητα σε ελάχιστα μέτρα

Εκατομμύρια στρέμματα δάσους και εκτάσεων έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός στην περιοχή της Καλιφόρνιας, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές σε περιουσίες και σε απώλειες ζώων. Όμως αυτό καθ’ αυτό το καταστροφικό γεγονός των πυρκαγιών που κατακαίνε τα πάντα στην πανέμορφη περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι συνέπειες στην υγεία των ανθρώπων από το νέφος της φωτιάς δεν είναι ακόμη μετρήσιμες, αλλά θα αποδειχθούν σημαντικές.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του Σαν Φρανσίσκο. Οι κάτοικοι της αμερικανικής πόλης ξύπνησαν το πρωί της Τετάρτης και αντίκρισαν εικόνα Αποκάλυψης από τα παράθυρα των σπιτιών τους.

Ο ουρανός είχε βαφτεί κυριολεκτικά πορτοκαλοκόκκινος, ενώ ένα πυκνό νέφος καπνού είχε καλύψει τα πάντα, περιορίζοντας την ορατότητα σε ελάχιστα μέτρα.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο φακός της κάμερας από το πρωί της Τετάρτης στο Σαν Φρανσίσκο:

<

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr