Home Greek News Κανέλλη και Τσίπρα επικαλείται ο τουρκικός τύπος εναντίον της Ελλάδας

Κανέλλη και Τσίπρα επικαλείται ο τουρκικός τύπος εναντίον της Ελλάδας

by _
0 comment 158 views

Κανέλλη και Τσίπρα επικαλείται ο τουρκικός τύπος εναντίον της Ελλάδας


Στις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη αναφέρεται η Daily Sabah στην ηλεκτρονική της έκδοση, η οποια είπε χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν έρχεται στην Ελλάδα γιατί μας αγαπούν. Δεν πεθαίνουν για τα ελληνικά συμφέροντα » ενώ σημείωσε ότι συνεργασία της Αθήνας με το Παρίσι είναι «θανατηφόρο λάθος», ενώ χαρακτήρισε την Τουρκία περιφερειακή δύναμη.

Δείτε το δημοσίευμα της Daily Sabah:

Υπενθυμίζουμε πως στις 14 Αυγούστου η Yeni Safak είχε χρησιμοποιήσει της δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για να ενισχύσει την τουρκική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας.

Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα από το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα:

«Αν, επίσης, βασική θέση της Τουρκίας και κόκκινη γραμμή από την πλευρά της, εδώ και χρόνια, είναι ο 28ος μεσημβρινός, τότε η οριοθέτηση με την Αίγυπτο, που φτάνει πριν από το όριο αυτό, δημιουργεί de facto την εντύπωση ότι η Ελλάδα αφήνει την περιοχή ανατολικά του 28ου μεσημβρινού στις τουρκικές διεκδικήσεις».

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της Yeni Safak:

 


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr