Home Greek News Ο ένας πάνω στον άλλον στις πλατείες όταν κλείνουν μπαρ και καφέ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο ένας πάνω στον άλλον στις πλατείες όταν κλείνουν μπαρ και καφέ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

by _
0 comment 194 views

ΠΡΩΤΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ-ΘΕΜΑ: Ο ένας πάνω στον άλλον στις πλατείες όταν κλείνουν μπαρ και καφέ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΔΕΎΣΤΕ ΛΊΓΟ ΠΡΟΝ ΤΗΝ…ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΚΑΤΑΛΗΨΗ -ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ- ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ…!!! 

Τα μεσάνυχτα τα μπαρ και τα καφέ κλείνουν αλλά πολλοί είναι οι θαμώνες που συνεχίζουν να διασκεδάζουν  στις πλατείες, όπου κάθονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αδιαφορώντας για την τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας – Δείτε τι κατέγραψε το protothema.gr σε ένα οδοιπορικό σε πλατείες της Αθήνας

Το φαινόμενο του συνωστισμού σε πλατείες παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες σε πολλά σημεία της Αττικής, μετά το κλείσιμο των μπαρ και των καφέ τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/greece/article/1041912/sunostismos-stis-plateies-meta-ta-mesanuhta-pou-kleinoun-bar-kai-kafe-deite-video/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr