Home Greek News ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΝΑΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΝΑΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

by _
0 comment 132 views

ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΝΑΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


-Του Παναγιώτη Αποστόλου. Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Στις 14 Αυγούστου 1974 ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ελλάδος από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ ισχυριζόμενος ότι:

«…Το ΝΑΤΟ αποδείχτηκε ανίκανο να παρεμποδίσει την Τουρκία από την εξαπόλυση νέας βάρβαρης και απρόκλητης επίθεσης κατά της Κύπρου και επομένως το ΝΑΤΟ δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, αφού δεν μπορεί να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίο συνεστήθη, αφού δεν μπορεί να αποτρέψει τον πόλεμο μεταξύ μελών του…»!

Αυτή η αιτιολόγηση του (τότε) Έλληνα Πρωθυπουργού δεν μπορούσε εκείνη την εποχή να αμφισβητηθεί από κανέναν νοήμονα νου! Αφού το ΝΑΤΟ “διευκόλυνε” την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, από τη στιγμή που εξυπηρετούνταν τα αμερικανικά συμφέροντα!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr