Επιβεβαίωση-βόμβα του Επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτου απο τον εθνικό λοιμοξιολόγο του κράτους Σύψα


Επιβεβαίωση-βόμβα του Επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτου απο τον εθνικό λοιμοξιολόγο του κράτους Σύψα:
«Δεν έχουμε κανένα εμβόλιο με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια μέσω κλινικών μελετών».
Επίσης, σύμφωνα με τον κο Δημ. Κούβελα, Διευθυντή φαρμακολογίας,
«Τα κρούσματα δεν είναι πραγματικά. Και δεν έχουμε φάρμακα για τον κορωνοϊο »…!!!

Δείτε επίσης την συνέντευξη που είχε παραχωρίσει προ μηνών στο “AMAZONIOS RADIO” ο κος Πάνος Σκαρλάτος, όπου τα είχε πρωτο-πει…ΟΛΑ, και τώρα τον επιβεβαιώνουν δημόσια ο Τσιόδρας, Σύψας, κ.ο.κ. .!!!….

Η αλήθεια για τον Κορωνοϊό απο τον Πάνο Σκαρλάτο, Ειδικό Επιστήμονα…!!!

Δεν είμαι όμως η πρώτη που έχουν επιβεβαιωθεί δημόσια τα λεγόμενα του κου Σπαρλάτου από επίσημες γλώσσες. Διαβάστε τώρα το ακόλουθο για να καταλάβετε…
Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο του newmoney.gr

Σύψας: Θα έχουμε κρούσματα κορωνοϊού στα σχολεία – Δεν υπάρχει εμβόλιο με αποτελεσματικότητα

  • newsroom

Δεν έχουμε κανένα εμβόλιο με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια μέσω κλινικών μελετών. Τέλη Οκτώβρη θα ξέρουμε ποια “δουλεύουν” και ποια όχι λέει ο καθηγητής λοιμωξιολογίας

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας επισήμανε ότι η μικρή μείωση που έχουν παρουσιάσει τα κρούσματα του κορωνοϊού εδώ και δύο ημέρες, με 202 να καταγράφονται την Παρασκευή και 187 το Σάββατο, δεν καθησυχάζουν τους επιστήμονες.  Οσον αφορά στα νούμερα, είτε πρόκειται για βελτίωση της επιδημιολογίας είτε είναι αποτέλεσμα της διενέργειας λιγότερων τεστ, παραμένει γεγονός πως οι πρόσκαιρες αυξομειώσεις των κρουσμάτων δεν πρέπει να προκαλούν εφησυχασμό την ώρα που αυτά παραμένουν σε τριψήφιο αριθμό. Ο Νίκος Σύψας, έκρουσε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου στους νέους, για να προσέχουν περισσότερο, ενώ εξήγησε γιατί «χτυπήθηκαν» γηροκομεία και δομές.

Η επιστροφή των αδειούχων στην Αθήνα

Πλέον, επειδή επιστρέφουν οι παραθεριστές, αυτό σημαίνει ότι επιστρέφουν στα αστικά κέντρα, αν δεν προσέξουν, διασπείρουν τον ιό και βλέπουμε να ανεβαίνει ο μέσος όρος ηλικίας και γι αυτό έχουμε τη διασπορά σε γηροκομεία και δομές. Εχουμε σταθερό αριθμό κρουσμάτων από 100 έως 300 ημερησίως, δεν έχουμε ευτυχώς αυτό που φοβόμασταν, να έχουμε εκθετική αύξηση. Περάσαμε τον σκόπελο του δύσκολου Αυγούστου και μπαίνουμε στο φθινόπωρο.

Αυτό το χειμώνα, όταν έχουμε κάποιον με αναπνευστικό πρόβλημα θα τον ελέγχουμε και για την εποχική γρίπη και για τον κορωνοϊό. Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από τον προηγούμενο Μάρτη, το ΕΣΥ, οι πολίτες, όλοι μας. Αναμένουμε και το τρίτο κύμα και θα το αντιμετωπίσουμε καλύτερα.

Το εμβόλιο

Δεν έχουμε κανένα εμβόλιο με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια μέσω κλινικών μελετών. Τέλη Οκτώβρη θα ξέρουμε ποια «δουλεύουν» και ποια όχι. Εχουμε παραγγείλει πολλά από την Οξφόρδη, ελπίζω να δουλέψει εκείνο το εμβόλιο. Πρώτα θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, ευπαθείς ομάδες, σώματα ασφαλείας κτλ.

Σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και ανοίγουμε τα σχολεία με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Απόλυτοι δεν μπορούμε να είμαστε, αλλά πιστεύω ότι τα σχολεία ανοίγουν με ασφάλεια και γιατί πρέπει να ανοίξουν. Είναι προτεραιότητα του κράτους. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε μηδενικά κρούσματα, αλλά δεν μπορούμε να πάμε σε κλείσιμο ολόκληρων σχολικών μονάδων, αλλά τάξεων και θα προχωρήσουμε σε ιχνηλατήσεις κι όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες», τόνισε ο καθηγητής.

Πηγή >> https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/ellada/sipsas-tha-echoume-krousmata-koronoiou-sta-scholia-den-iparchi-emvolio-me-apotelesmatikotita/?fbclid=IwAR07yXjpknq3OiwaBjb3ym4DkyuB2xNjtGoDwKAk8cYO-tkU4XrKoTLUHUs


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!…

Σκαρλάτος: Η εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακος, που συσσωρεύεται εντος της μάσκας, μπορεί να επιφέρει το θάνατο!


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from achaiavoice

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.achaiavoice.gr/dim-kouvelas-d...