Home Greek News Με τον ΕΟΔΥ το «πρώτο κουδούνι» – Σ.Τσιόδρας: «Στα νήπια η μάσκα θα είναι υποχρεωτική αλλά για εκπαιδευτικούς λόγους»!

Με τον ΕΟΔΥ το «πρώτο κουδούνι» – Σ.Τσιόδρας: «Στα νήπια η μάσκα θα είναι υποχρεωτική αλλά για εκπαιδευτικούς λόγους»!

by _
0 comment 116 views

Με τον ΕΟΔΥ το «πρώτο κουδούνι» – Σ.Τσιόδρας: «Στα νήπια η μάσκα θα είναι υποχρεωτική αλλά για εκπαιδευτικούς λόγους»!


(upd 13:45) Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ, η συνέχιση της λειτουργίας των σχολείων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είναι εξαιρετικά σημαντική. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή στην εξ αποστάσεως διδασκαλία σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο. Όμως εκεί που παραξένεψε είναι τα λεγόμενα του Σ.Τσιόδρα που θέλει στα νήπια μάσκα ως εκπαιδευτικό ρόλο και όχι ως χρησιμότητα!

Εκείνο όμως που είναι σημαντικό είναι η αναφορά ότι το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας ιδιαίτερα στα νήπια, αλλά και στα παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού, όπως επεσήμανε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, τονίζοντας ότι σε αυτές τις ηλικίες η μάσκα θα έχει περισσότερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr