Home Greek News Κ. Χρυσοχοΐδη αυτός παρακινεί τους μουσουλμάνους της χώρας σε διαμαρτυρίες

Κ. Χρυσοχοΐδη αυτός παρακινεί τους μουσουλμάνους της χώρας σε διαμαρτυρίες

by _
0 comment 233 views

Κ. Χρυσοχοΐδη αυτός παρακινεί τους μουσουλμάνους της χώρας σε διαμαρτυρίες


Με αφορμή του γεγονότος που είχαμε στο Μάλμε της Σουηδίας προ ολίγων ημερών, του καψίματος του κορανίου, Πακιστανός που ζει στην Ελλάδα προτρέπει τους μουσουλμάνους της χώρας να ξεσηκωθούν και να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός αυτό.

Και ενώ από τις αρχές το διαδίκτυο έχει γίνει κόσκινο τον τελευταίο καιρό από ελέγχους και διώξεις, λογαριασμοι σε facebook,twitter ξαφνικά κλείνουν όταν γράφετε κάτι μη αρεστό στο γεγονός αυτό δεν περιμένουμε καμία αντίδραση.Δυστυχώς δεν πρόκειται για ένα απλό γεγονός καθώς υποκινείται εντελώς απροκάλυπτα ένας θρησκευτικός ξεσηκωμός στην χώρα μας για κάτι που συνέβει στην Σουηδία!

Και αν συμβαίνει κάτι μη αρεστό στους μουσουλμάνους της χώρας τι θα γίνεται; Θα βγαίνουν κάποιοι που θα τους προτρέπουν σε διαμαρτυρίες στην Ελλάδα; Αφορμή αυτού του γεγονότος οφείλει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να ελέγχει και να αποτρέπει τέτοιου είδους ενέργειες προκειμένου να μην ζήσουμε καταστάσεις Μεσσαρά και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Το κακό οφείλει να χτυπιέται στην ρίζα του πριν φτάσουμε σε γεγονότα που δύσκολα αντιμετωπίζονται μετά.

 

Το επίσης ανησυχητικό στην υπόθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι ένας απλός πολίτης ,έχει περίοπτη θέση στην μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος γεγονός που αυξάνει την επιρροή του στους ομοεθνής του ακόμη περισσότερο.Γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη της επέμβασης κάθε νόμιμης αρχής αποτρέποντας τέτοιου είδους παρακινήσεις.

Απορίας άξιον πάντως είναι και απευθύνομαι προς όλους τους πολιτικούς της χώρας,ειδικά σε αυτούς του ανοικτόμυαλους.Ξέρετε με ποιους μουσουλμάνους μιλάτε; Με ποιους βγαίνετε φωτογραφίες; Με ποιούς συνδιαλέγεστε; Το ποιόν τους,το παρελθόν τους;

Κ. Χρυσοχοΐδη σε περίπτωση που ξεκινήσετε έρευνα ο Πακιστανός ονομάζεται Ισράκ Ναζίρ και ελπίζουμε να ασχοληθείται προσωπικά επεί του θέματος.

https://romioitispolis.gr/%ce%ba-%cf%87/?fbclid=IwAR3p8EtPhgC1iWpUD7qySpEGnE0f3nSfISuOOkVy444NUL5Je3xPUrbRpCY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr