Home Greek News Ομολογία Τσιόδρα: Τα ειδικά Τεστ Αντισωμάτων δεν συστήνεται να χρησιμοποιηθούν απο το Γενικό Κοινό και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ

Ομολογία Τσιόδρα: Τα ειδικά Τεστ Αντισωμάτων δεν συστήνεται να χρησιμοποιηθούν απο το Γενικό Κοινό και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ

by _
0 comment 291 views

Θα τους αποκαλύπτουμε με τα δικά τους. Στην Καθημερινή ενημέρωση Τρομοκρατία και ΑΠΑΤΗ για την μαϊμού Πανδημία ο πληρωμένος απο τις Φαρμακευτικές λοιμωξιολόγος της Κυβέρνησης κ.Τσιόρδας εχει αναφέρει το θέμα με την μάσκα που δεν κάνει καλό και μετα το γύρισε οτι πρέπει να την φοράμε…Επίσης ο ίδιος μας αποκάλυψε οτι χρέωναν θανάτους από άλλες αιτίες σε Covid. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στην Ελλάδα θάνατος απο covid αλλά με Covid  ψευδώς χωρις Ιατροδικαστική εξέταση. Ολα γίνονται βάσει των εντολών που εκτελουν.

Αυτό που θα σας δώσουμε σήμερα εχει να κάνει με τα ΤΕΣΤ…Σας έχουμε δημοσιεύσει οτι τα διαγνωστικά τεστ βγάζουν ολη την Οικογένεια των Κορωνοιών δηλαδή ολες τις απλές γριπες ως Covid 19…Η ΑΠΑΤΗ έγινε ομολογία απο τον κ.Τσιόρδα ο οποίος μας είπε οτι Τα ειδικά Τεστ Αντισωμάτων δεν συστήνεται να χρησιμοποιηθούν απο το Γενικό Κοινό και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ!!!

Ενα ΘΕΤΙΚΟ μπορεί να είναι ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟ λόγω έκθεσης σε άλλους Κορωνοιούς που κυκλοφορούν κάθε χρόνο και προκαλούν κοινό κρυολόγημα..

Δείτε τον στο VIDEO να ομολογεί την ΑΠΑΤΗ…Ετσι βγάζουν θετικά ΤΕΣΤ όλες τις γριπες..Επίσης βγάζουν θετικούς όσους πέρασαν απλή γρίπη  και ολους μας λογω των αντισωμάτων που έχουμε δηλαδή της άμυνας του οργανισμού μας σε οποιοδήποτε ιό..

Με αυτήν την ΑΠΑΤΗ από σήμερα θα ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ τα ΘΕΤΙΚΑ και θα παίρνουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα και θα κάνουν ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ στον πληθυσμό οπως είναι η Εντολή της Νεας ταξης  με εφαρμογή του Νόμου 4862/20 και θα θέτουν σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ανήλικους και ενήλικους…

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.Το Σύνταγμα που ει ναι ο Υπέρτατος Νόμος το παραβιαζουν.Οποια Ιατρική πραξη (ΤΕΣΤ) σας υποχρεώσουν έχετε δικαίωμα να την αρνηθείτε..Αν δεχθείτε θα κρατηθείτε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ σε δικούς τους Χώρους ΝΕΑ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ και θα δεχθείτε φαρμακευτική περίθαλψη και εμβολιασμό!!!! Για αυτο ψήφισαν τον Νόμο 4862 για την μεταφορά μας σε “σύγχρονες” ΦΥΛΑΚΕΣ Υγείας και έχουν συστήσει ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ υγείας για να μας μαζέψουν και να παίξουν το παιχνίδι τους .

Ηδη ξεκινησαν ελέγχους σε οίκους ευγηρίας και στους ηλικιωμένους και θα ακολουθήσουν  μαζικά Τεστ στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και σε οποιον κινείται όπου κινείτε!!! Ο έλεγχος της ανθρωπότητας η μείωση του πληθυσμού από ολους αυτούς τους Παρανοϊκούς τις Φαρμακευτικές και την δηθεν δική μας Κυβέρνηση

Για το εμβόλιο τα έχουμε πεί οτι μπορούν να πειράξουν το DNA και μάλιστα οταν οι Φαρμακευτικές αποποιούνται καθε ευθύνης η υπόθεση μυρίζει απο χιλιόμετρα μας πάνε για ΜΑΖΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ..

Δειτε το θεμα με σχετικα και αλλες αποκαλύψεις στο amazonios.net


Oμολογία Τσιορδα της απάτης με τα ΤΕΣΤ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr