Home Greek News Κρήτη: Πεδίο μάχης η Μεσαρά μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών

Κρήτη: Πεδίο μάχης η Μεσαρά μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών

by _
0 comment 119 views

Βασιλικη Κασσινα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ !! ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗ@@@!!!ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ !!!Αποκλειστικό βίντεο από την σύγκρουση μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών στο Τυμπάκι της Κρήτης. Δεκάδες Πακιστανοί εναντίον ενός Έλληνα! — στην πόλη Τυμπάκι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Μεσαράς, με αφορμή τον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το e-mesara.gr, υπήρξε ένταση και αψιμαχίες μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών στο Λαγολιανό δρόμο, που εκτιμάται ότι σχετίζεται με επεισόδιο το οποίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του αναδασμού του Τυμπακίου, όπου αλλοδαποί χειροδίκησαν σε βάρος ενός Έλληνα, έξω από τυποποιητήριο.

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα καθώς η σύρραξη, με βάση της πληροφορίες, δεν πήρε διαστάσεις. Ωστόσο τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Όπως επισημαίνουν πηγές της αστυνομίας στο cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον τραυματισμό με μαχαίρι, το βράδυ της Παρασκευής, ενός 22χρονου Πακιστανού, από έναν Έλληνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έβγαλε το μαχαίρι προκειμένου να αμυνθεί.

Ο δράστης του μαχαιρώματος έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, δεκάδες συγχωριανοί του Έλληνα θέλησαν να μεταβούν στον τυποποιητήριο προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους τουλάχιστον 200 Πακιστανούς που βρίσκονταν εκεί.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν γενικευμένη συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες.

Στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει βίντεο από τη σύρραξη της Παρασκευής, όπου φαίνεται ότι ένας Πακιστανός μίλησε άσχημα σε Ελληνίδα γυναίκα που εργαζόταν εκεί. Η γυναίκα έβαλε τα κλάματα και έφυγε. Έλληνας από χωριό της περιοχής, που εργαζόταν στο χώρο ζήτησε το λόγο από τον Πακιστανό και αμέσως όρμησαν πάνω του πάνω από 30 ομοεθνείς του που βρισκόταν στο χώρο δουλειάς, με σκοπό να τον λιντσάρουν.

Πηγή: cretalive.gr, e-mesara.gr


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr