Home Greek News Αποκάλυψη-βόμβα: Κυνηγάνε πλέον τους τρομολάγνους-ελιτιστές του ψευδοκορωνοϊού και τους…ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!!

Αποκάλυψη-βόμβα: Κυνηγάνε πλέον τους τρομολάγνους-ελιτιστές του ψευδοκορωνοϊού και τους…ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!!

by _
0 comment 193 views

Αποκάλυψη-βόμβα: Κυνηγάνε πλέον τους τρομολάγνους-ελιτιστές του ψευδοκορωνοϊού και τους…ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο είναι του κου Benjamin Fullford, του πρώην, δηλαδή, επικεφαλής του μεγάλου περιοδικού FORBES MAGAZINE των ασιατικών χωρών, ο οποίος είναι γνωστός πολιτικός αναλυτής καθώς και αντινεοταξίτης. Το προσωπικό του σάιτ είναι benjaminfulford.net. Είναι επίσης καλά συνδεδεμένος με πατριωτικές και αντινεοταξικές πήγες της βρετανικής Mi6, της CIA και όχι μόνο….

Μην έχετε καμια αμφιβολία γι ‘αυτό. Οι Χαζάριοι-γκάνγκστερ (δηλ., Σιωνιστές Εβραίοι) που λατρεύουν τον Σατανά προσπαθούν να σκοτώσουν εσάς και τις οικογένειές σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε μια εκστρατεία για να κυνηγηθούν και να σκοτωθούν συστηματικά όλοι οι τρομολάγνοι-ελιτιστές του Covid-19, αυτοί οι ηγέτες-φασίστες της Δύσεως, σύμφωνα με πολλές πηγές.

«Ολόκληρο το φιάσκο Covid-19 είναι μέρος της ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030, το οποίο περιλαμβάνει πολλά πράγματα, αλλά το σημαντικότερο είναι το ψηφιακό νόμισμα και τα εμφυτεύματα RFID για διασύνδεση μεταξύ κυβερνητικής και ιδιωτικής βιομηχανίας παρακολούθησης των παγκόσμιων πληθυσμών», αναφέρουν πηγές της MI6.

Οι πηγές του P3 (δηλαδή, από τις μεγάλες μασονικές στοές της Ευρώπης που έχουν αρχίσει να κελαηδούν!) ισχυρίζονται ότι το μονοπάτι οδηγεί απευθείας στην οικογένεια Rockefeller και τον σημερινό πατριάρχη τους, David Rockefeller Jr. Ενώ οι ιαπωνικές πηγές στρατιωτικών πληροφοριών συμφωνούν, η οικογένεια Rockefeller (Ροκφέλερ) δεν απάντησε στα ερωτήματά μου από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτή η αναφορά.

[Σημειωτέον – Αυτός,  οFullford, έχει πάρει στο παρελθόν συνέντευξη από τους Ροκφέλερ και τους ρώτησε ευθέως αν ΑΥΤΟΙ ελέγχουν τον κόσμο, κτλ.! Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω κλιπ]

Αν αυτό ακούγεται σαν «παρανοϊκή θεωρία συνωμοσίας», παρακαλούμε σημειώστε ότι τόσο ο David Rockefeller Jr., όσο κι ο Warren Buffet, ο Michael Bloomberg, ο George Soros, ο Ted Turner κι η Oprah Winfrey και άλλα μεγάλα ονόματα έχουν δηλώσει δημοσίως ότι θα ήθελαν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό!

Π.χ., διαβάστε το άρθρο της WALL STREET JOURNAL με τίτλο Οι δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό του κόσμου, λέει μια έκθεση (Πηγή >> Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says). Σε αυτό αναφέροντας τα ονόματα του Μπιλ Γκέιτς, Warren Buffet και όχι μόνο αναφορικά με το συγκεκριμένο ύπουλο σχέδιο της ελιτ!

Διαβάστε επίσης αυτό της The SUNDAY TIMES με τίτλο Λέσχη δισεκατομμυριούχων σε προσπάθεια περιορισμού του υπερπληθυσμού (Πηγή >> Billionaire club in bid to curb overpopulation)

Τώρα ο David Beasley, Εκτελεστικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (WFP) λέει ότι, λόγω του Covid-19, ο κόσμος αντιμετωπίζει μεγάλη «πείνα βιβλικών διαστάσεων». ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Θέλουν να μας λιμοκτονήσουν από πάνω δηλαδή!!! (Πηγή >> ‘Famine of biblical proportions’ looms over humanity due to Covid-19, UN food chief warns)

Δεδομένου του γεγονότος ότι ο κορωνοϊός είναι ΨΕΥΤΙΚΟΣ, ΜΟΥΦΑ, κτλ., και χρησιμεύσει σαν πρόσχημα να γίνονται, εν σχέσει με αυτό, κι άλλα δεινά στον κόσμο ἐπ’ ἐλπίδι να φύγει ένα μεγάλο ποσοστόν του ανθρώπινου πληθυσμού από προσώπου γης (αφού είμαστε «πολλοί» στη γη), επομένως, η θανάτωσις αυτών των παλιανθρώπων είναι…ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΑΞΙΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΗΣ και ΟΥΧΙ έγκλημα.

Οι πηγές MI6 υπόσχονται:

«Το Covid-19 είναι ξεκάθαρα ένα πρόγραμμα ευγονικής που παίζεται εδώ και έγκλημα κατά της ανθρωπότητος. Το «κράτος» έχει ξεκάθαρα γίνει αδίστακτο και έχει στραφεί εναντίον του λαού. Όταν συμβεί αυτό γίνεται μετά στρατιωτικό ζήτημα και δρούμε επειδή έχουμε εντολή. “

Αυτό είναι μόνο το πρώτο βόλι. Οι πηγές MI6 υπόσχονται:

“Το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγα πρέπει να ισοπεδωθεί με τον ίδιο τρόπο που ισοπεδώθηκε το χρηματοοικονομικο-βιομηχανικο σύμπλεγμα τους πρώτους μήνες αυτής της ψευτοπανδημίας.»

Υπάρχουν αναφορές ότι καλά, πατριωτικά στοιχεία του αμερικανικού Πενταγώνου ευρίσκονται επίσης “επι το έργον” σχετικά με την ίδια υπόθεση, ειδικά έναντι του αδίστακτου και μαφιόζικου κράτους του Ισραήλ.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες της ερημικής οικονομικής περιοχής του Σαν Φρανσίσκο για να επιβεβαιώσετε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στη μέση μιας κατάρρευσης τύπου Σοβιετικής Ενώσεως. >> https://www.zerohedge.com/personal-finance/haunting-photos-san-franciscos-desolate-financial-district-during-morning-rush

Εδώ μπορείτε να δείτε άρθρα που περιγράφουν συσσίτια μήκους τεσσάρων μιλίων, αποτυχημένες συλλογές απορριμμάτων, δυσλειτουργικές δημόσιες συγκοινωνίες και…αποπληθυσμό στη Νέα Υόρκη!!! >> https://www.zerohedge.com/personal-finance/quarter-mile-food-bank-line-spotted-queens-fiscal-cliff-underway

Επίσης, οι πόλεις των Η.Π.Α. έχουν γίνει πόλεμες ζώνες με μεγάλους πυροβολισμούς που γίνονται συνεχώς στο Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες κ.λπ. >> https://chicago.suntimes.com/crime/2020/8/23/21396881/chicago-weekend-shootings-homicide-gun-violence-roundup-august-21-24

Η καναδική κυβέρνηση προειδοποιούσε τους πολίτες της να μην φέρνουν πάνω τους μετρητά στις ΗΠΑ, επειδή τους τα έκλεβε η αστυνομία. Τώρα λέει στους Καναδούς να μην πάνε καθόλου στις ΗΠΑ!

Πηγές της NSA λένε επίσης ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις να ξεσπάσουν τις επόμενες 90 ημέρες εντός των ΗΠΑ και αλλού. >> https://www.zerohedge.com/geopolitical/florida-airport-evacuated-after-huge-live-missile-found-accidentally-shipped-amazon

Ευτυχώς, υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις κάποιας τεράστιας στρατιωτικής κίνησης ενάντια στο καμπάλ, τους ελιτιστές που είναι πίσω από όλα αυτα, πιθανώς ήδη από τον Σεπτέμβριο, συμφωνούν πολλές πηγές…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr