Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπαρτσελόνα: Ζητά πάνω από 222 εκατ. ευρώ για τον Μέσι – Διαδήλωση οπαδών έξω από το «Καμπ Νου»!

Μπαρτσελόνα: Ζητά πάνω από 222 εκατ. ευρώ για τον Μέσι – Διαδήλωση οπαδών έξω από το «Καμπ Νου»!

by _
0 comment 257 views

Μπαρτσελόνα: Ζητά πάνω από 222 εκατ. ευρώ για τον Μέσι – Διαδήλωση οπαδών έξω από το «Καμπ Νου»!

26/08/2020, 00:05


Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα μετά τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του Αργεντινού σούπερ σταρ να αποχωρήσει – Η διοίκηση ζήτησε περισσότερα από 222 εκατ. ευρώ, αλλά ο κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Καμπ Νου, καλώντας τον Μπαρτομέου να παραιτηθεί

Καζάνι που βράζει η Βαρκελώνη κι αυτή τη φορά η αιτία δεν είναι το αίτημα της ανεξαρτησίας από την Ισπανία, αλλά η πολιτική της διοίκησης Μπαρτομέου που οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Λιονέλ Μέσι.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες από τη δημοσιοποίησης της επιστολής του Αργεντινού με την οποία ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει εδώ και τώρα οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές με τον κόσμο να βγαίνει στο δρόμο στηρίζοντας το είδωλο του και απαιτώντας από τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου την άμεση παραίτηση του.

Υπενθυμίζουμε ότι η απάντηση της Μπάρτσα στην επιστολή Μέσι, ήταν να του υπενθυμίσει ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς όμως να του κλείνει κατηγορηματικά τον δρόμο.

Αργά το βράδυ μάλιστα διέρρευσε ότι οι μπλαουγκράνα ζητούν περισσότερα από 222 εκατ. ευρώ από οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μέσι (Σίτι, Ίντερ τα φαβορί, Γιουνάιτεντ, Παρί προστέθηκαν στη λίστα). Το ποσό δεν είναι τυχαίο καθώς η ρήτρα του αναφέρει το ποσό των 700 εκατ., αλλά τα 222 εκατ. είναι τα λεφτά που έδωσε η Παρί για τον Νεϊμάρ.

Διαδήλωση έξω από το Καμπ Νου

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το Καμπ Νου απαιτώντας άμεση παραίτηση της διοίκησης Μπαρτομέου και παραμονή του Μέσι.

Έχοντας κατά νου τις απαγορεύσεις συνωστισμού και μεγάλων συγκεντρώσεων λόγω του κορωνοϊού οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, που η πλειοψηφία τους φορούσε τη φανέλα με το Νο 10 και το όνομα του Μέσι, βρέθηκαν έξω τη Θύρα 10 του γηπέδου φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης και υπέρ του παίκτη…

Δυσαρέσκεια Μέσι για Κούμαν

Και μέσα σ’ αυτό το σκηνικόι ήρθε και η αποκάλυψη τωνόσων έγιναν στο τετ α τετ Κούμαν-Μέσι που φέρεται να οδήγησε τον τελευταίο στην απόφαση του να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

«Τα προνόμοια σ’ αυτήν την ομάδα τελείωσαν! Θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για την ομάδα. Δεν θα είμαι καθόλου ελαστικός μαζί σου και θα πρέπει να σκέφτεσαι μόνο την ομάδα», φέρεται να είπε ο Ολλανδός στον Αργεντινό.

Και το ζήτημα δεν είναι μόνο τα λόγια αλλά και το αυταρχικό ύφος του Κούμαν που έκανε τον Μέσι να αποφασίσει την αποχώρηση του.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr