Να φοβάσαι τους Γερμανούς κι ας φέρνουν “δώρα”»…


Να φοβάσαι τους Γερμανούς κι ας φέρνουν “δώρα”»…


Το έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι οι Τούρκοι είναι “μάστορες” στην προπαγάνδα, προς προώθηση των συμφερόντων τους και διαμόρφωσης κατάλληλου κλίματος προς τέρψη των στόχων τους!

Έτσι ο τουρκικός δάκτυλος υπέδειξε στην κυβέρνηση της Τρίπολης του Φαγέζ αλ Σάρατζ (επικεφαλής της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας – GNA) να ανακοινώσει πως συμφώνησαν τα δυο μέρη σε κατάπαυση του πυρός στην πολύπαθη Λιβύη! Μια κατάπαυση πυρός και στην οποία φέρεται να συμφώνησε ο Αγκίλα Σάλεχ, πρόεδρος του εκλεγμένου κοινοβουλίου, που εδρεύει στην ανατολική Λιβύη και στηρίζεται από τις στρατιωτικές δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ!

Ωστόσο, παρότι υπήρξε ανακοίνωση από τον Αγκίλα Σάλεχ, εν τούτοις φαίνεται ότι ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Λιβύης (δεν έχει εγκρίνει το παράνομο Μνημόνιο Τουρκίας – κυβέρνησης της Τρίπολης) έπεσε στην λακκούβα που του έστησε ο Ρ. Τ. Ερντογάν!

Αφού με δήλωσή του – προ δυο ημερών – ο Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) που εδρεύει στην ανατολική Λιβύη, απέρριψε την ανακοίνωση περί κατάπαυσης του πυρός, θεωρώντας ότι πρόκειται για τουρκικό τέχνασμα, από την στιγμή που δεν έπαψαν οι δυνάμεις του Σάρατζ να βρίσκονται  στις γραμμές του μετώπου! Λέγοντας:

Διαβάστε περισσότερα εδώ >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-25-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%bf/


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from egerssi

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%...