Home ΚΟΣΜΟΣ Νοτιοκορεάτης διπλωμάτης: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα και έχει αναλάβει η αδερφή του

Νοτιοκορεάτης διπλωμάτης: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα και έχει αναλάβει η αδερφή του

by _
0 comment 102 views

Νοτιοκορεάτης διπλωμάτης: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα και έχει αναλάβει η αδερφή του

Από MeaCulpa Newsroom -24/08/2020 08:48


Ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα και έχει αναλάβει την εξουσία στη Βόρεια Κορέα η αδερφή του, ισχυρίστηκε διπλωμάτης από τη Νότια Κορέα προκαλώντας παγκόσμια έκπληξη.

Ο Τσανγκ Σονγκ-μιν, βοηθός του πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας, Κιμ Ντάει-ζουνκ, ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβει την αλήθεια για την υγεία του ηγέτη του, η οποία ολοένα και επιδεινώνεται και ότι ο ισχυρός άνδρας της Βόρειας Κορέας είναι σε κώμα.

Αυτός ο ισχυρισμός, μάλιστα, έρχεται σε μια χρονιά που οι φήμες γύρω από την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, φουντώνουν συνεχώς, ενώ, μάλιστα, είναι μια χρονιά κατά την οποία έχουν μειωθεί αισθητά οι δημόσιες εμφανίσεις του.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα, ο Τσανγκ Σονγκ-μιν ανέφερε: «Εκτιμώ ότι είναι σε κώμα, αλλά είναι ακόμα εν ζωή». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 33χρονη αδερφή του Βορειοκορεάτη προέδρου έχει αναλάβει μέρος της εξουσίας του αδερφού της.

Οι ισχυρισμοί του Νοτιοκορεάτη διπλωμάτη έρχονται λίγες μέρες αφού τα μέσα της Βόρειας Κορέας δημοσίευσαν φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν να παρευρίσκεται σε κυβερνητικό μίτινγκ, ωστόσο σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, αυτές οι φωτογραφίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Μάλιστα, την περασμένη βδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκχώρησε μέρος των εξουσιών του στην αδερφή του, η οποία είναι το δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο της Βόρειας Κορέας.

Η 32χρονη Κιμ Γιο Τζονγκ, έχει πλέον αναλάβει την εξωτερική πολιτική της Βόρειας Κορέας προς τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα. Ο αδερφός της διατηρεί τον πλήρη έλεγχο της χώρας, αλλά της παραχώρησε ορισμένες αρμοδιότητες, ώστε να τον βοηθήσει και να μην έχει τόσο άγχος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

https://meaculpa.gr/notiokoreatis-diplomatis-o-kim-giongk-oun-einai-se-koma-kai-ekhei-analabei-i-aderfi-tou/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr