Home Greek News Ζητούν το κεφάλι του Χαρδαλιά – Άρχισαν τα όργανα στη Ν.Δ

Ζητούν το κεφάλι του Χαρδαλιά – Άρχισαν τα όργανα στη Ν.Δ

by _
0 comment 147 views

Ζητούν το κεφάλι του Χαρδαλιά – Άρχισαν τα όργανα στη Ν.Δ


Γράφει ο Κώστας Πολυχρόνης:

Άναψαν τα αίματα για τα καλά στη Ν.Δ και ο εσωτερικός πόλεμος, άργησε μεν αλλά… ξεκίνησε! Μας έχει συνηθίσει η Ν. Δ σε κάτι τέτοια και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο, δικαίως, μπαίνει ο κ. Χαρδαλιάς, μιας και με τις αποφάσεις που παίρνει καθημερινά, ρίχνει τη Ν.Δ στα τάρταρα!

Παράλληλα, με τις αποφάσεις του διαλύει την οικονομία της χώρας και απαξιώνει σταδιακά, σε όλο και περισσότερο κόσμο, τη Ν.Δ στα μάτια των ψηφοφόρων της αλλά και στα μάτια του Ελληνικού λαού. Βλέπετε η πείνα, αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της και… οι αναδουλειές των επιχειρηματιών, δεν αφήνουν περιθώριά για χειροκροτήματα, στις όποιες αποφάσεις λαμβάνει η κυβέρνηση, πάντα για το καλό μας!

Το πραγματικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα οικονομία, τώρα αρχίζει να φαίνεται και είμαστε ακόμη στην αρχή. Οι επιχειρηματίες, μετά τα νέα αντισυνταγματικά μέτρα, μετρούν όχι… κέρδη στο ταμείο τους αλλά… ζημιές! Και τι ζημιές! Παράλληλα, αρκετοί εργαζόμενοι βρέθηκαν ξαφνικά στο πυρ το εξώτερων, με πρόσχημα έναν ιό.

Από εδώ και πέρα, τα πράματα αρχίζουν να λειτουργούν αντίστροφα για τους σωτήρες μας. Σωθήκαμε άραγε από τον ιό, για να πεθάνουμε από την πείνα; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που θα πρέπει να μας απαντήσει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία έχει αρχίσει πλέον και μετρά μέρες, στο καλύτερο σενάριο για αυτήν… λίγους μήνες! Ο λαός πεινάει και τα σταφύλια της οργής ωριμάζουν, την ώρα που ο τρύγος… πλησιάζει!

Το μεγαλύτερο από όλα τα προβλήματα της κυβερνήσεως, είναι ότι πλέον ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές της και τα στελέχη της, δεν πιστεύουν τον κ. Χαρδαλιά. Πως περιμένουν εκεί στην κυβέρνηση να τον πιστέψει ο κόσμος; Από την άλλη, οι απανωτές κωλοτούμπες του τρομολαγλυκούλη κ. Τσιόδρα, έχουν αρχίσει και σηκώνουν ένα τεράστιο κύμα αμφισβητήσεως στην κοινωνία, για το κατά πόσο όλα αυτά τα αντισυνταγματικά μέτρα που πάρθηκαν και… συνεχίζουν να παίρνονται, γίνονται πράγματι για το καλό μας ή κρύβουν κάτι άλλο από πίσω. Η κοινωνία δεν είναι διατεθειμένη, όπως όλα δείχνουν, να κάνει άλλες θυσίες για οποιαδήποτε αιτία.

Ο πόλεμος στη Ν.Δ άναψε με ανάρτηση του κ. Αντώναρου: «Έχει το απύθμενο θράσος Έλληνας υφυπουργός να αποκαλεί την Ελλάδα “χώρα της φήμης και των fake news”  και δεν τον έχει πάρει κανείς με τις πέτρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος και προσθέτει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του: «Ντροπή σου, συστηματικέ και ξεδιάντροπε ψεύτη που παραπληροφορείς καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη…. Παραπληροφόρηση και fake news είναι όταν ισχυρίζεσαι ότι τα 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια. Που το ξέρεις; Αφου οι στατιστικές σου είναι ανεπαρκείς, τα δείγματα σου αναξιόπιστα. Μόλις ένας στους 8 εισερχόμενους τουρίστες υποβλήθηκαν σε τεστ. Τα αποτελέσματα δε χιλιάδων τεστ, δεν έγιναν ποτέ γνωστά στους ενδιαφερομένους.

Αφού σε κρατάει με τα νυχιά και τα δόντια αυτός που σε έβαλε στη θέση που έχεις (γιατί άραγε;) καλά να πάθουμε ως χώρα. Δυστυχώς με αυτή τη κυβέρνηση του συστηματικού ψεύδους, της παραπληροφόρησης και ημιπληροφόρησης, των στοχευμένων fake news και της καλοπληρωμένης — αλλά όλο και συχνότερα αναποτελεσματικής — επικοινωνιακής διαχείρισης όλων των θεμάτων μπορεί να μας συμβούν πολύ χειρότερα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος σε ανάρτησή του στο twitter!

Πηγή >> https://protiekdosi.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr