Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! 700000 εμβόλια ανακοινώθηκαν για την Ελλάδα !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! 700000 εμβόλια ανακοινώθηκαν για την Ελλάδα !!!

by _
0 comment 177 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! 700000 εμβόλια ανακοινώθηκαν για την Ελλάδα !!!

Κικιλιας υπουργός Υγείας επίσημη δήλωση σε τηλεοπτικό σταθμό στις 18/8 ωρα 09:00

Στην Ελλάδα 3 εκατ. δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό, αρχής γενομένης από το Δεκέμβριο “Η Ελλάδα από τα τέλη Δεκεμβρίου θα λάβει τμηματικά 3 εκατ. δόσεις του εμβολίου που αναπτύσσει το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε συνεργασία με την AstraZeneca, σε περίπτωση που περάσει και τη φάση 4, ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.’…. Είπε…..

Και μετά από λίγες ώρες ηρθε και η απάντηση Η Κομισιόν διαψεύδει τον Κικίλια: Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για τα εμβόλια κορονοϊού Παρά τα όσα είπε ο Κικίλιας, για χιλιάδες δόσεις εμβολίου κατά του Κορονοϊού, που θα έρθουν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, η Κομισιόν δεν επιβεβαιώνει.

Η Βιβιαν Λουνέλα, τόνισε ότι δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία. Δεν επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την δήλωση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ότι η Ελλάδα περιμένει τις πρώτες δόσεις του εμβολίου για τον νέο κορονοϊό τον Δεκέμβριο…..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr