Home ΗΠΑ Χθές έλεγε ότι ο Μπίλ Γκέιτς θα πάει ΦΥΛΑΚΗ και ΣΗΜΕΡΑ είναι ΝΕΚΡΟΣ ο αδελφός του Ντόναλντ Τράμπ, Ρόμπερτ Τράμπ!!!

Χθές έλεγε ότι ο Μπίλ Γκέιτς θα πάει ΦΥΛΑΚΗ και ΣΗΜΕΡΑ είναι ΝΕΚΡΟΣ ο αδελφός του Ντόναλντ Τράμπ, Ρόμπερτ Τράμπ!!!

by _
0 comment 157 views

Χθές έλεγε ότι ο Μπίλ Γκέιτς θα πάει ΦΥΛΑΚΗ και ΣΗΜΕΡΑ είναι…ΝΕΚΡΟΣ ο αδελφός του Ντόναλντ Τράμπ, Ρόμπερτ Τράμπ…!!!

Έλεγε επίσης ότι οι Κλίντον θα πάνε στην…ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Αδελφός του Τράμπ: «Ο Μπιλ Γκέιτς θα είναι στη φυλακή πριν τελειώσει η χρονιά για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ», σας γράψαμε πως ο αδελφός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, Ρόμπερτ Τράμπ, τουίταρε εχθές πως ο Μπίλ Γκέιτς θα πάει φυλακή για τα εγκλήματά του εις βάρος της ανθρωπότητας. Διαβάστε το όλο!….

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ….

Διαβάστε τώρα τι…ΆΛΛΟ είχε τουιτάρει μόλις εχθές ο κος Ρόμπερτ…

Ακολουθεί η μετάφραση των τουίτ…

-Μην στεναχωριέστε…Ο μπάρμπα Ρομπ θα είναι εντάξει…

-Ο Μπιλ Γκέιτς θα είναι στη φυλακή πριν τελειώσει η χρονιά για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ…

-Δεν θέλω να κρίνω τώρα κανέναν, αλλά όταν οι κακοί Κλίντον πεθάνουν, θα καίγονται στην Κόλαση…

-Θα πάνε στην Κόλαση οι Κλίντον…

Αν προσπαθήσει τώρα κάποιος να δει αυτά τα τουίτ στο επίσημο προφίλ του κου Ρόμπερτ Τράμπ, θα δει αμέσως πως το έχουν ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ «ολως περιέργως»…!!!

Μην ξεχνάμε ότι ήταν πάλι ο κος Ρόμπερτ που πριν από μια εβδομάδα και κάτι είχε πει ότι ο κορωνοϊός σχεδιάστηκε και απελευθερώθηκε στον κόσμο από τον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!!! Διαβάστε τώρα το ακόλουθο ποστ… 

-Vikentios Malamatenios / 5 Αυγούστου

 

ΒΟΜΒΑ από τον αδερφό του Τραμπ τον Robert Trump:
O covid19 σχεδιάστηκε και απελευθερώθηκε στον κόσμο από το Bill & Melinda Gates Foundation…!!

 

Ο αδερφός του Προέδρου των ΗΠΑ του Donald J. Trump ο Robert Trump καταγγέλει από το twitter: o coronavirus σχεδιάστηκε κι απελευθερώθηκε στον κόσμο από το Bill και Melinda Gates Foundation… Ο Bill Gates δεν θ΄αποφύγει τη φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας γράφει σε άλλο twitter.. ”Bill Gates πηγαίνει για φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.”

 

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ, ΉΤΑΝ «ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ», ΑΛΛΑ ΔΕ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ..«ΚΑΠΟΙΟΣ» ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;;;  ΠΑΝΤΩΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr