Home Greek News ΟΙ ANONYMOUS GREECE – ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ “ΜΕΜΕΤΙΑ” ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

ΟΙ ANONYMOUS GREECE – ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ “ΜΕΜΕΤΙΑ” ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

by _
0 comment 154 views

ΟΙ ANONYMOUS GREECE – ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ “ΜΕΜΕΤΙΑ”
ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –

Οι Anonymous Greece, έκαναν ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό, στο οποίο αναφέρουν ότι κατάφεραν και έσπασαν κωδικούς, αποκτώντας πρόσβαση στην παρακολούθηση 1664 απομακρυσμένων Τουρκικών δορυφόρων αλλά και στο σύστημα ελέγχου της Εταιρίας Ηλεκτρικής Ενέργειας της Τουρκίας.

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας, που η τεχνολογία έχει μπει παντού και σε πολλές περιπτώσεις έχει πρωτεύοντα ρόλο, να έχεις πρόσβαση σε τόσο σοβαρές πληροφορίες για μία χώρα, με την οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθείς σε κάποιου είδους σύρραξη.

Οι Anonymous Greece στην ανάρτησή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά :

1. Πρόσβαση σε κεντρικό υπολογιστή που ελέγχει 1,664 απομακρυσμένους δορυφόρους της Τουρκίας.

2. Πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου της Euas Turkey ( Εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας)


Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr