Home Greek News Μάσκα: ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιατί μπορεί είτε να σε αρρωστήσω είτε να σε…ΦΑΩ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ πρόκειται τελικά οι μάσκες!!!

Μάσκα: ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιατί μπορεί είτε να σε αρρωστήσω είτε να σε…ΦΑΩ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ πρόκειται τελικά οι μάσκες!!!

by _
0 comment 265 views

Μάσκα σου ΕΛΛΗΝΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιατί μπορεί είτε να σε αρρωστήσω είτε να σε…ΦΑΩ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ πρόκειται τελικά οι μάσκες!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι λένε οι μάσκες που μας προτείνει η κυνέρνηση Μητσοτάκη…

Ο αναπνευστήρας βοηθά στην προστασία από ορισμένα σωματίδια. Η κακή χρήση μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια ή θάνατο.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ. «Ο αναπνευστήρας βοηθά στην προστασία από ορισμένα σωματίδια» ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΙΟΝ!!!

ΤΟΤΕ γιατι μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τη μάσκα η κυβέρνηση. Εμ…η μόνη ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι η δεύτερη γραμμή της προειδοποίησης της μάσκας που λέει «η κακή χρήση μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια ή θάνατο»• ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;!!! Και ΠΟΤΕ ήταν η τελευταία φορά που μας προειδοποίησε η κυβέρνηση για κάτι τέτοιο;;; ΠΟΤΕ!!!

Η μάσκα κάνει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που υποτίθεται ότι κάνει!!! ΑΝΤΙ να προστατεύει, μπορεί να μας…ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ιδιαίτερα σύμφωνα με τα μέτρα που μας έχει επιβάλει η κυβέρνηση για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό!!!

ΑΡΑ, το ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ για αυτό είναι εκείνο το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που σκεφτόμαστε εμείς όλοι αυτήν την στιμγή. Ρε Κούλη μήπως θές να μας ξεκάνεις με τη μάσκα;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Και θα παρακαλέσουμε τον δήμαρο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη να ΜΗΝ μας καταδειχνύει πως μπορεί ο καθένας που φορά μάσκα να γίνει…αυτόχειρας. Αν θέλει ΑΥΤΟΣ να κάνει κάτι τέτοιο…ΑΝ…τότε δίκο του θέμα είναι. Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr