Αδελφός του Τράμπ: «Ο Μπιλ Γκέιτς θα είναι στη φυλακή πριν τελειώσει η χρονιά για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ».


Αδελφός του Τράμπ: «Ο Μπιλ Γκέιτς θα είναι στη φυλακή πριν τελειώσει η χρονιά για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


«Ο Μπιλ Γκέιτς θα είναι στη φυλακή πριν τελειώσει η χρονιά για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ» είπε σήμερα μέσω Twitter ο μικρότερος αδελφός του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, Ρόμπερτ Τράμπ προκαλώντας σάλο! Αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ θα ενθαρύνει πάρα πολλά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με αυτήν την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό!

Λαλίστατος για πολλά είναι, απ᾽ό,τι φαίνεται , ο κος Ρόμπερτ, διότι άμα προσέξει καλά το προσωπικό του προφίλ, θα διαπιστώσει πως δεν διαστάζει ο ίδιος να εκφταστεί δημόσια για πολλά αμφιλεγόμενα θέματα.

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ…

ΟΜΩΣ, ΆΛΛΟ ο Ρόμπερτ Τράμπ και ΆΛΛΟ ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ο οποίος, μέχρι σήμερα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να ασκήσεις διώξεις εις βάρος του Μπιλ Γκέιτ για αυτό που ανέφερε νωρίτερα ο αδελφός του: ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΚΕΙΤΣ!!!

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ! για να καταλάβετε….

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/07/15/%cf...