Home Greek News Ο «θάνατος» της εστίασης: Κλείνουν τα κέντρα διασκέδασης από τα μεσάνυχτα και στην Αττική – Όλα τα νέα μέτρα

Ο «θάνατος» της εστίασης: Κλείνουν τα κέντρα διασκέδασης από τα μεσάνυχτα και στην Αττική – Όλα τα νέα μέτρα

by _
0 comment 93 views

Ο «θάνατος» της εστίασης: Κλείνουν τα κέντρα διασκέδασης από τα μεσάνυχτα και στην Αττική – Όλα τα νέα μέτρα


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που αποφάσισε να θέσει σε ισχύ η κυβέρνηση σχετικά με τον κορωνοϊό.

Το κλείσιμο των κέντρων διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωϊ και στην περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μετά την αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, τίθεται όριο 50 ατόμων στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, επιβάλλονται ειδικά μέτρα περιορισμού σε Πάρο και Αντίπαρο στα πρότυπα του Πόρου

Ανακοίνωσε ότι η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού, ενώ θα είναι υποχρεωτικό το τεστ για όσους επιστρέφουν από άδεια, με ευθύνη εργοδοτών, σε δομές φροντίδας.

«Δεν είστε άτρωτοι» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας απευθυνόμενος στους νέους.

Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

  • Όριο 50 ατόμων για τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις στις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.
  • Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί και στην περιφέρεια Αττικής έως τις 24 Αυγούστου.
  • Κρήτη Μακεδονία, Κρήτη, Αττική, Μυκονος, Πάρος, Σαντορίνης.
  • Εφαρμογή πακέτου μέτρων σε Πάρο και Αντίπαρο από αύριο το πρωί στις 6 έως 24 Αυγούστου.
  • Παράταση έως τις 24 το πακέτο μέτρων στον Πόρο με την αλλαγή όμως της ώρας που θα κλείνουν τα καταστήματα από τις 11, στις 12 το βράδυ.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού εντός στρατοπέδων, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και χώρους φιλοξενίας μεταναστών.
  • Προληπτικός εργαστηριακός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό όλων όσων επιστρέφουν από άδειες στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αυτούς που εργάζονται σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού.
  • Τα μέλη των ομάδων αυξημένο κινδύνου που εργάζονται στο Δημόσιο, έως τις 31 Αυγούστου θα εργάζονται με τηλεργασία.
  • Σύσταση για γενικευμένη χρήση μάσκας για μια εβδομάδα, σε όσους επιστρέφουν από ταξίδι σε επιβαρυμένη περιοχή

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/905771_live-o-nikos-hardalias-anakoinonei-ta-nea-metra-kata-toy

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr