Home Greek News ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ “Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ”;

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ “Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ”;

by _
0 comment 147 views

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ “Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ”;


Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Από την πρώτη στιγμή της εκδηλωθείσας κρίσεως στο Αιγαίο από την πλευρά της Τουρκίας με την Navtex της 21ης Ιουλίου 2020 ισχυρίστηκα ότι, αυτή η κλιμάκωση της έντασης υποκινήθηκε από τις ΗΠΑ και την Γερμανία, προκειμένου να ξεκινήσει η παράσταση που ετοιμάζουν επί σειρά ετών για συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο Πέλαγος και την συγκυριαρχία και συνδιοίκηση των νησιών μας στο ελληνικό αρχιπέλαγος, με πρωταγωνιστή τον Τούρκο Σουλτάνο Ρ. Τ. Ερντογάν! Κατέδειξα, πως ΗΠΑ και Γερμανία, τελείως ξεδιάντροπα διαμήνυσαν ότι, στην Ανατολική Μεσόγειο υπάρχουν αμφισβητούμενα ύδατα (State Department), και πως πρέπει να γίνει ειρηνική διευθέτηση των διαφορών με βάση τον Χάρτη του ΟΗΕ προσφεύγοντας εάν είναι απαραίτητο (Ελλάδα και Τουρκία) στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (Κομισιόν), αποδεικνύοντας έτσι την βαθύτερη στόχευσή τους, που είναι φυσικά η αρπαγή του πλούτου του Αιγαίου!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%ba/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr