Home Greek News Πίσω από τη συμφιλίωση Ρωσίας & Τουρκίας & BREXIT ο Αλεξάντερ Ντούγκιν που στηρίζει & τα Σκόπια στο Μακεδονικό!!!

Πίσω από τη συμφιλίωση Ρωσίας & Τουρκίας & BREXIT ο Αλεξάντερ Ντούγκιν που στηρίζει & τα Σκόπια στο Μακεδονικό!!!

by _
0 comment 349 views

Πίσω από τη συμφιλίωση Ρωσίας & Τουρκίας & BREXIT ο Αλεξάντερ Ντούγκιν που στηρίζει & τα Σκόπια στο Μακεδονικό!!!

ΙΔΟΥ ο…ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ όλων αυτών εξελίξεων: Η δημιουργία μιας…ΠΑΝΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ με συμμετοχή τόσο της Ρωσίας όσο και της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ καθώς και των…ΣΚΟΠΙΩΝ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!!


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Για όσους αναρωτίεστε γιατί η Ρωσία έχει συμφιλιωθεί τα τελευταία χρόνια με την Τουρκία συνάπτοντας μαζί της μεγάλες συμφωνίες και όχι μόνο, μην κοιτάξετε μακρύτερα από τον αποκρυφιστή…ΑΛΕΧΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ, τον εξ απορρήτων σύμβουλο του Βλαντιμίρ Πούτιν!….

Και επειδή αυτό έχει γίνει ένα μεγάλο θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ και το ελληνικό διαδίκτυο ανάμεσα σε εκατομμύρια Έλληνες διότι αφορά ουσιαστικά τη μεγάλη…ΠΡΟΔΟΣΙΑ που μας έκανε ο δήθεν «συνορθόδοξός» μας Πούτιν που μας άδειασε για τους Τούρκους,, καλό θα ήταν να μάθουμε το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ.

Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ SU-24 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ

Σύμφωνα με την μεγάλη διαδικτυακή εφημερίδα independent.co.uk σε ένα άρθρο τους από το 2017 με τίτλο «Alexander Dugin – Ο ρώσος που συνδέει τον Donald Trump, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», γράφει τα εξή διαφωτιστικά…

Ο Ρώσο υπερεθνικιστής που ονομάστηκε ο “Ρασπούτιν του Πούτιν” από το Breitbart News όταν εδιοικείτο από τον επικεφαλής στρατηγό του προέδρου Τράμπ, Steve Bannon, έχει αναδειχθεί ως απίθανος σταθεροποιητής εξωτερικής πολιτικής για το Κρεμλίνο.

Ο Αλέξανδρος Ντούγκιν λέει ότι διαδραμάτισε έναν βασικό αλλά σε μεγάλο βαθμό μυστικό ρόλο στην “επιδιόρθωση” των σχέσεων της Ρωσίας με την Τουρκία, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από ανώτερο πρόσωπο στην Άγκυρα. Και με τους ανθρώπους που ονομάζει ιδεολογικούς συμμάχους τώρα στον Λευκό Οίκο, ο Ντούγκιν λέει ότι είναι ασιόδοξος για καλύτερους δεσμούς με τις ΗΠΑ.

Μετά την κατάρριξη ενός ρωσικού SU-24 κατά μήκος των συνόρων της Συρίας το 2015, που πυροδότησε μια τεράστια συζήτηση στο Twitter για τη πιθανότητα να ξεσπάσει ο Γ’ΠΠ εξαιτία αυτού, ο «πύρινος» φιλόσοφος χρησιμοποίησε τις επαφές του και στις δύο χώρες για να σχηματίσει έναν δίαυλο ανατροφοδότησης που βοήθησε τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να βάλουν τέρμα στην επικίνδυνη μεταξύ του διαμάχη, σύμφωνα με απόστρατο Τούρκο στρατηγό που πέταξε στη Μόσχα για μυστικές συνομιλίες.

Η επαναπροσέγγιση επέτρεψε στον Πούτιν να ξεπεράσει τη διοίκηση του Ομπάμα και να γυρίσει την παλίρροια στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας για λογαριασμό του Μπασάρ αλ-Ασαντ. Για τον Ντούγκιν, του οποίου οι απόψεις για τα κακά του φιλελευθερισμού έχουν αναφερθεί από τον Bannon και άλλους ακροδεξιούς ηγέτες, μετακίνηση επίσης τη Ρωσία ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του οράματός του για τη κατάρρευση της παγκόσμιας τάξης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, και τη δημιουργία ενός “Ρωσο-Ισλαμικού Συμφώνου” που περιλαμβάνει το Ιράν.

Και παρ’ όλο που το Κρεμλίνο λέει ότι ο Ντούγκιν δεν είναι επίσημος απεσταλμένος της ρωσικής κυβέρνησης, στελέχη της έχουν παραδεχθεί ότι “Φαίνεται ότι έδωσε κάποιες πολύ καλές συμβουλές στους Τούρκους”.

Και συνεχίζουμε το Telegraph…

Ο ρόλος του Ντούγκιν στην επίλυση της κρίσης με τον Ερντογάν για το συμβάν αεριωθουμένων επιβεβαιώθηκε από τον Ismail Hakki Pekin, πρώην επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας. Ήταν ένα από τα πέντε μέλη του Πατριωτικού Κόμματος, μεταξύ των οποίων ένας απόστρατος στρατηγός και ένας απόστρατος ναύαρχος, ο οποίος πέταξε στη Μόσχα τον Δεκέμβριο του 2015 για τέσσερις ημέρες συναντήσεων που ο Ντούγκιν είχε κανομίσει με εν ενεργεία και απόστρατους Ρώσους αξιωματικούς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Ντούγκιν πήρε την τουρκική αντιπροσωπεία σε «μυστική αίθουσα» σε «ειδικό χώρο» για να συναντήσει τον ευεργέτη του, τον Κωνσταντίνο Μαλόφσεφ, έναν πολυεκατομμυριούχο με δεσμούς με την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, ανέφερε ο Pekin σε συνέντευξή του στην Άγκυρα.

Ο Pekin δήλωσε ότι ο Ντουτζίν παρουσίασε τον Μαλόφσεβ ως το “δεξί χέρι του Πούτιν” και οι Τούρκοι έμαθαν γρήγορα ότι ο χρηματοδότης μπορεί πραγματικά να «χτυπήσει την πόρτα του Πούτιν» (έχει δηλαδή πρόσβαση σε αυτον).

“Έτσι έγινε τόσο αποτελεσματικό το ταξίδι”, δήλωσε ο Pekin. “Ξέραμε ότι ό,τι είχαμε πει πήγε κατευθείαν στον Πούτιν.”

Και αυτό που είπαν ήταν ότι ο Ερντογάν δεν είχε καμία σχέση με την κατάρριψη του SU-24 τον προηγούμενο μήνα. Ο Pekin είπε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του είχαν πετύχει στο να πείσουν τους Ρώσους με τους οποίους μίλησαν, συμπεριλαμβανομένων δύο στρατηγών που φορούσαν πολιτικά, ότι κάτι αχρεία στοιχεία στο στρατό ήταν υπεύθυνοι για την κατάρριψη.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα,, ότι δηλαδή ο Ερντογάν δεν είχε τελικά τίποτε να κάνει με την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!, διότι στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «Σοκ: Ο Πούτιν ήθελε να βομβαρδίσει τον Ερντογάν για το SU-34! Αλλά τη γλύτωσε ελέω Ρουμπάτη της ΕΥΠ και…ΤΣΙΠΡΑ..!!!…» επιβεβαιώσαμε για τη πολλοστή φορά πως, ΟΝΤΩΣ, ήταν η κυβέρνηση του ΕΝΤΟΓΑΝ που ήταν πίσω από την κατάρριψη του ρωσικού SU-24!

Συνοπτικά, γράψαμε τα εξής…

Σοκ: Ο Πούτιν ήθελε να βομβαρδίσει τον Ερντογάν για το SU-34! Αλλά τη γλύτωσε ελέω Ρουμπάτη της ΕΥΠ και…ΤΣΙΠΡΑ..!!!…

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ «GREEK NEWS ON DEMAND» ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…“IntelaLeak”…

ΕΡΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ IntelNews.org, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΗΦΗ ΦΙΤΣΑΝΑΚΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ…

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ…ΤΣΑΡΟΥ ΣΕ ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΤΙΚΟΥ!!!…

Και…

Όταν ο «σουλτάνος» πήγε και έπεσε στα…ΤΕΣΣΕΡΑ μπροστά στον…ΤΣΑΡΟ μετά από ενημέρωση περι της τότε ανάψασας ΟΡΓΗΣ του Πούτιν…!!!…

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2019/11/11/%cf%83%ce%bf%ce

Και τα βασικά στοιχεία μας για όλα αυτά έχουν την προέλευση τους στην ίδια την….ΚΑΤΕΧΑΚΗ!!! Αλλά επεισή τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Ρουμπάτη ήταν τόσο…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ, έδωσαν ΕΝΤΟΛΗ, κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ…ΟΜΠΑΜΑ,, να ΘΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ ,τα στοιχεία τα έχουμε και πρωτοδημοσιεύσαμε ΕΜΕΙΣ από τα…«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλο το άρθρο.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ…ΨΕΜΑΤΑ Ο ΔΗΘΕΝ «ΦΙΛΟΣ» ΣΟΥ Ο ΕΝΤΟΓΚΑΝ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ «ΑΧΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ…ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ;;; ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ;; ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕ;; ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ;;; ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΞΗ ΗΛΘΕ…ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΆΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ε.Υ.Π., ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!

Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΚΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ….BREXIT ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ…ΠΑΝ-ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!…

Ο Ντούγκιν όμως τυχαίνει να είναι ένας «μεγάλος φιλόσοφος» που συνδέεται με τους μεγέλους ελιτιστές αυτου του κόσμου που προωθουν την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ο Αλέξανδρος Ντουγκιν τυχαίνει να συναντιέται με τους μεγάλους ελιτιστές της νέας παγκόσμιας τάξης, όπως ο Zbigniew Brzezinski της Τριμερούς Επιτροπής που υποτίθεται ότι είναι «εναντίον» της Ρωσίας του Πούτιν!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο «Σοκ: Πίσω από το Brexit και την Παν-ευρασιατική Ένωση ο Ντούγκιν κι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!!» αποδειχνύουμε το γεγονός πως ο ιθύνων νούς πίσω από την έννοια ενος βρετανικού Brexit ήταν ο ίδιος ο…ΑΛΕΧΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ…

Το 1997, ένας ρωσικός πολιτικός επιστήμονας με τον όνομα Αλεξάντρ Ντούγκιν και ένας Ρώσος στρατηγός, ο Νικολάι Κλοκοτόφ, κάθισαν και έγραψαν ένα κείμενο που θα αποτελέσει το θεμέλιο της ρωσικής γεωπολιτικής στρατηγικής για τα επόμενα 20 χρόνια. Ονομάστηκε “Θεμέλια της Γεωπολιτικής” (“Foundations of Geopolitics”) και είχε να κάνει με το πώς η Ρωσία θα μπορούσε να επαναεπιβληθεί στον κόσμο.

Ανατριχιαστικά, το βιβλίο διαβάζεται τώρα σαν λίστα υποχρεώσεων για τη συμπεριφορά του Πούτιν στην παγκόσμια σκηνή.

Εκπλητικά ίσως, το έγγραφο δεν είναι μυστικό. Από καιρό είναι γνωστό στους παρατηρητές της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής και έχει χρησιμεύσει ως εγχειρίδιο μεταξύ μιας γενιάς στρατιωτικών στρατηγικών. Αλλά με το όλο ένα και αυξανόμενο σκάνδαλο σχετικά με την ρωσική επιρροή στις εκλογές στις ΗΠΑ, είναι εκπληκτικό το πόσο μικρή κάλυψη από τα ΜΜΕ δόθηκε σε αυτό το σημαντικό κείμενο.

Το βιβλίο ξεκινά λέγοντας ότι το περίεργο πράγμα που πρέπει να κάνει η Ρωσία είναι να αποφύγει την άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση. Αντ᾽αυτού, το βιβλίο συμβουλεύει τους Ρώσους ηγέτες να ευνοούν την πολιτική μυστικότητα. Τονίζει την ανάγκη για τη διείσδυση των δυτικών θεσμών, και η χρήση της ήπια ασκούμενης δυνάμεως για να διαμορφωθεί ο κόσμος υπέρ της Ρωσίας. Σας θυμίζει κάτι ακόμη;;; Και δεν φτάσαμε καν ακόμη στο «ψαχνό».

Το κείμενο έρχεται στη συνέχεια σε μια πολύ συγκεκριμένη λίστα υποχρεώσεων, σχετικά με τη στάση της Ρωσίας απέναντι σχεδόν σε κάθε έθνος στη γη.

Ας ξεκινήσουμε κοντά στη Ρωσία. Το βιβλίο υποστηρίζει ότι η Ουκρανία θα πρέπει -άκουσον-άκουσον!- να ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ από τη…ΡΩΣΙΑ. Στη συνέχεια, υποστηρίζει ότι η μόνη χρήση για μια ανεξάρτητη Ουκρανία θα ήταν να αποτελέσει εμπόδιο στην Ευρώπη, αλλά ότι δεν είναι απαραίτητο.

Στη συνέχεια, στρέφεται σε…Βρετανία. Ο συγγραφείς του βιβλίου λέει η Ρωσία θα πρέπει να ενθαρρύνουν τη Βρετανία να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και έτσι να την αποδυναμώσουν. Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ! Οι Ρώσοι στρατηγικοί τάσσονταν ανοιχτά υπέρ του…Brexit το 1997, όταν ήταν ακόμα μια αχτίδα στα μάτια του Nigel Farage.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2018/11/20/%cf%83%ce%bf%ce%ba-

Εν ολίγοις, το Brexit έχει να κάνει με ένα πάρα πολύ υποχθόνιο σχέδιο των συνήθων ύποπτων….ΝΑΙ….ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ για την αποκατάσταση…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ….ΧΑΖΑΡΙΑΣ!!! Βλέπετε, αποτελεί πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπάρχουν τόσος πολυς κόσμος εκεί έξω που έχουν ξυπνήσει στο γεγονός πως οι Εβραίοι, οι…ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, δεν έχουν καμία σχέση με τους βιβλικούς Ισραηλίτες αφού οι περισσότεροι εξ αυτών είναι απόγονοι των περιβοητων….ΧΑΖΑΡΩΝ που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό το 740 μ.Χ. και από εκεί και πέρα το παίζανε ο…«περιούσιος λαός του θεού», κτλ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΛΑ!

Το Brexit, το οποίο χειρίζονται παρασκηνιακά οι Εβραίοι, αποτελεί μεγάλο κομμάτι των Εβραίων για τη δημιουργία μιας …ΠΑΝΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ και σε αυτή την δόλια προσπάθεια παίζουν ρόλο τόσο οι μεγάλοι σιωνιστές αυτού του κόμσου όσο και ο…ΠΟΥΤΙΝ και ο Ντούγκιν όσο και οι…ΚΙΝΕΖΟΙ και όχι μόνο διότι σκοπός του είναι να συγχωνεύσουν την Ασία με την…ΕΥΡΩΠΗ. Και μόλις καταρρεύσει η Μεγάλη Βρετανία με το Brexit, μετά σειρά της έχει κι…ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ διότι οι άνθρωποι που συντονίζουν και εκπονούν αυτά τα δόλια σχέδια ποντάρουν ΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!

Η Πανευρασιατική Ενωση δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παλιο σχέδιο της….ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που διοικειτο από τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ, μια και τον Κομμουνισμό τον φτιάχανε…ΟΙ ΙΔΙΟΙ και τον πέρασαν μετά -με τις ευλογίε των ΗΠΑ- στην…ΚΙΝΑ και σε άλλα έθνη. Και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που προσπαθεί να προωθεί, ΣΗΜΕΡΣ,, ο Πούτιν και οι σύμμαχοί του κτλ!!! Και είναι το Brexit που παίζει…ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ σε αυτό!!!

Ο Πούτιν μαζί με τον Ντούγκιν προωθούν μια Ευρασιατική Ένωση που αποσκοπεί στην ένωση της Ρωσίας με την…ΕΥΡΩΠΗ, ένα παλιό σχέδιο της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!! Και για όσους το αμβισβητουν αυτό, εφημερίδες και περιοδικά από όλο τον κόσμο έχουν γράψει τα χίλια όσα για το θέμα. Δείτε, π.χ., το παρακάτω απόσπασμα….

Η αλήθεια είναι ότι η Ευρασιατική Εβραϊκή Σύνοδος βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια της Πανευρωπαϊκής Ένωσης! «Ούτε η Ρωσία ούτε ο Πούτιν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τιποτε με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ» λέει ο Ντούγκιν στο εν λόγω βίντεο. «Στην κοινωνία μας, δεν έχουμε καμία εχθρότητα προς τους Εβραίους ή το Ισραήλ» συμπλήρωσε.

Δείτε τώρα το σάιτ αυτών των Εβραίων με το όνομα…ΕΥΡΑΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ!!!…

Και για να καταλάβετε το πως είναι ΟΝΤΩΣ οι Εβραίοι που είναι όπισθεν τόσο αυτής της δόλιας προσπάθειας για την δημιουργία μιας Πανευρασιατικής Ένωσης όσο και της προσπάθειας της Ρωσίας να προσαρτήσει την Ουκρανία, σήμερα, 19 Νοεμ. 2018, διαβάζουμε στο “Jewish Journal” ότι «Εβραϊκή ομάδα περικόπτει τη χρηματοδότηση στο γραφείο του Κιέβου για την κριτική που άσκησε στον Πούτιν.» Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα…

Ο Αλέξανδρος Ντουτζίν, κύριος γεωπολιτικός σύμβουλος του Πούτιν, αντιπροσωπεύει την κυβέρνηση του Πούτιν σε αυτην την Ευρασιατική Εβραϊκή Σύγκλητο…!!!…

Η Ευρασιατική Ένωση του Πούτιν και του Ντουτζίν δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προώθηση της αποκατάστασης της παλιάς αυτοκρατορίας των…ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Ο Ντούγκιν είναι αντι-λευκός, αντι-σκλάβος και ο χειρότερος εχθρός του ρωσικού λαού!

Μην ξεγελιέστε. Η ουκρανική κυβέρνηση είναι υπάκουος στη φιλελεύθερη Δύση, αλλά μόνο αντι-σιωνισστής ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο Γιανουκόβιτς…

Ο “αντιφασίστας”, Ρωσο-Εβραίος ολιγάρχης και υποστηρικτής του Πούτιν, ο Μπορίς Σπίγκελ, υποστηρίζει το Novo-Rosiya (Νοβο-ρωσία = η Πανευρασιατική Ένωση = η αποκατάσταση της αυτοκρατορίας των ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ!!!)

Και μαντέψετε ΠΟΥ είναι η έδρα της Ευρασιατικής Εβραϊκής Συγκλήτου. Μα στην…ΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!…

Για περισσότερα σχετικά με τους βαθύτατους δεσμούς που διατηρεί ο Πούτιν με τους Εβραίους, διαβάστε και «Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!»

Κοιτάξτε αυτούς τους νεο-ρώσους μη λευκούς μισθοφόρους. Novo-Ρωσία = Σοβιετικός δημογραφικός ιμπεριαλισμός = ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ της Λευκής Ευρωπαϊκής!

Και τέλος, η εφημερίδα “The Moscow Times” έγραψe (κάντε κλικ εδω για τη πηγή) στις 15 Ιουνίου 2015: Μια Συμμαχία Ρωσίας-Κίνας θα μπορούσε να ξεκινήσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ας μην ξεχνάμε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ιδρύθηκε από τον εβραϊκό μπολσεβικισμό, του οποίου οι διάδοχοι βρίσκονται πίσω από το σχέδιο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης του Ντουτζίν και του Πούτιν. Μόνο στη Ρωσία τότε οι Κομμουνιστές Εβραίοι σκότωσαν περισσότερους από 60 εκατομμύρια ανθρώπους…

Και το παράδοξο εδώ είναι αυτό που περιγράφω στο άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η MI6: ΕΜΕΙΣ βοηθήσαμε τον Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας.» όπου είπα….

Η MI6 εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι βοήθησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας, λέει ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας…

Στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στις 18 Ιουν. του 2014 στο μεγάλο περιοδικό “The National Review” με τίτλο «Η σατανική θεολογία του Dugin» (Dugin’s Evil Theology), o κ Robert Zubrin γρέφει τα εξής διαφωτιστικά για τις πολιτικές αντιλήψεις του Ντούγκιν….

Αυτή η «Αυτοκρατορία του Τέλους» χαρακτηρίζεται από τη «διαλεκτική τριάδα» που συνδυάζει την «Τρίτη Ρώμη – Τρίτο Ράιχ – Τρίτη Διεθνή». Όλες οι προσδοκίες των ιστορικών ρωσικών μεσσιανικών αυταπάτων, σε συνδυασμό με τους σκοπούς του Ναζισμού και του σοβιετικού μπολσεβικισμού, την υψηλότερη έκφρασή τους σε αυτή τη νέα ιδεολογία, σύμφωνα με τον Dugin (Ντούγιν).

Τέλος, ο Heiser σχολιάζει τη λατρεία του Ντούγιν  για το Χάος και την υιοθέτηση του αποκρυφιστικού συμβόλου του οκτάκτιστου «Αστέρος του Χάους» ως έμβλημα (και, όταν είναι γραμμένο σε χρυσό με μαύρο φόντο, τη σημαία) του Ευρασιανιστικού κινήματος. 

“Για τον Ντούγκιν, ο «Λόγος» αντικαθίστανται από το «Χάος» και το ίδιο το σύμβολο της μαγείας του χάους είναι το σύμβολο της Ευρασίας: «Ο Λόγος έχει λήξει και όλοι θα θαφτούμε κάτω από τα ερείπια του, εκτός αν κάνουμε μια έκκληση στο Χάος και τις μεταφυσικές του αρχές και τις χρησιμοποιούμε ως βάση για κάτι νέο».

Με λίγα λόγια, ο Ευρασιανισμός του Ντούγκιν είναι μια σατανική λατρεία.

Αυτή είναι η ιδεολογία που βρίσκεται πίσω από το σχέδιο της “Ευρασιατικής Ένωσης” του καθεστώτος του Πούτιν. Σε αυτό το σκοτεινό πρόγραμμα, το οποίο απειλεί όχι μόνο τις προοπτικές για ελευθερία στην Ουκρανία και τη Ρωσία αλλά την ειρήνη του κόσμου, προσπάθησε να πουλήσει τη «χώρα» του ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ…

Ακόμη κι οι…ΤΟΥΡΚΟΙ παίζουν ρόλο στην δημιουργία μιας τεράστιας….ΠΑΝ-ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ! ΓΙΑΤΙ?, γιατί είναι και αυτοί…ΜΟΓΓΟΛΟΙ και σχετίζονται φυλετικά με τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ -ναι ΣΩΣΤΑ διαβάσατε!- αφού οι 95 τοις εκατον των Εβραίων κατάγονται -όπως σας είπα πριιν- από τους…ΧΑΖΑΡΟΥΣ που είναι ένα…ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΦΥΛΟ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Σοκ: New York Times: Δεν είναι Ισραηλίτες της Βίβλου οι Εβραίοι οι σημερινοί αλλά…ΤΟΥΡΚΟΙ.» που επιβεβαιώνει όλα αυτα!

Σε ένα άρθρο-κλειδί που επιβεβαιώνει όλα αυτά για την Τουρκία σε σχέση με τον ευρασιανισμό της συστημικής τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet», με τίτλο «Ευρασιανισμός στη σύγχρονη Τουρκία», λέει τα εξής απίστευτα και…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…γιατί το ακόλουθο άρθρο έχει να κάνει με το έργο που κάνει στην Τουρκία για αυτό…ΤΟΥ ΝΤΟΥΓΚΑΝ….

Ο Ευρασιανισμός – που περιλαμβάνει γενικά την ιδέα ότι η Τουρκία θα πρέπει να αναπροσανατολίσει από τη Δύση υπέρ μιας ενδοχώρας της Ανατολικής και Κεντρικής Ασίας – παραμένει ένα σημαντικό σκέλος σκέψης. Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, υπάρχουν αναφορές ότι οι αντι-αμερικανοί νεοευρασιστές κατέχουν πλέον κενές θέσεις σε κρατικούς θεσμούς, μαζί με Ισλαμιστές και του κυβερνόντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ). Επομένως, αξίζει τον κόπο να αναπτύξουμε την ανάπτυξη του Ευρασιανισμού στην Τουρκία.

Περισσότερα εδώ >> http://www.hurriyetdailynews.com/opinion/william-armstrong/eurasianism-in-modern-turkey-113224

ΔΟΥΓΚΙΝ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ». ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ Ο… ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΟΣ…ΠΑΝΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΜΟΥ!…

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο «ΔΕΙΤΕ πόσο «υποστηρίζουν» οι Ρώσοι τη Μακεδονία! ΝΤΟΥΓΙΝ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ: ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ» να καταλάβετε ένα πράγματα, οτι, η Ρωσία ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ με το μέρος της Ελλάδος όσον αφορά το ΣΚΟΠΙΑΝΟ και ότι ακολουθούν την ακριβώς ΙΔΙΑ πολιτική γραμμή των…ΕΒΡΑΙΩΝ όσον αφορά τη μοίρα της Μακεδονίας μας.  Ο Ντούγκιν συνδέεται με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ που έχουν βάλει στόχο τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Ο ίδιος είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ – παρ’ όλο που προσπαθεί να μας το αποκρύψει αυτό– κι ήταν το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ Κ.Κ.Ε., σε συνεργασία με τους Εβραίους εντός και εκτός Ελλάδος, που πρωτοξεκίνησαν να βάζουν στόχο την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Μακεδονίας. Και τίποτε…ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει αλλάξει από τότε! ΔΕΙΤΕ και πάλι το παραπάνω βίντεο όπου βλέπουμε και ακούμε τον κ Ντούγκιν να…ΛΑΤΡΕΥΕΙ τους Εβραίους!

Και αυτό που συμβαίνει με τις παρεμβολές της Ρωσίας στο Σκοπιανό, κτλ., δεν είναι τίποτε από έναν μεγάλο…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ, για πολλούς Έλληνες που πιστεύουν ότι συτό εξυπηρετεί τα δικά μας εθνικά συμφέροντας σε αυτό, ενώ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να δούν την…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩ: ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.

Γι᾽αυτό άλλωστε ήταν ο Νίκος ο ΚΟΤΖΙΑΣ που πήγε πρόσφατα να βραβευτεί από τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου. Γιατί, γιατί με λίγα λόγια, η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Συμφωνίας των Πρεσπών άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στους Περι…ΟΥΤΣιους του «θεού»! Διαβάστε και «Βράβευση του Νίκου Κοτζιά ΛΟΓΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο που «χτύπησαν» τις ΗΠΑ την 11η Σεπτ. του ’01…!!!» να καταλάβετε. Αυτό όμως είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr