Home ΗΠΑ Μήπως ξεχάσατε στις ΗΠΑ, ότι τον Νοέμβριο έχετε εκλογές;

Μήπως ξεχάσατε στις ΗΠΑ, ότι τον Νοέμβριο έχετε εκλογές;

by _
0 comment 161 views

Μήπως ξεχάσατε στις ΗΠΑ, ότι τον Νοέμβριο έχετε εκλογές;


Για άλλη μια φορά η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στην ΝΑ Μεσόγειο και για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρούσει με συνεχείς διαβουλεύσεις, αυτήν την νέα τουρκική επιθετικότητα μέσω της διπλωματίας προς τους “συμμάχους” και “εταίρους” μας! Προσπαθώντας να πείσει ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Γερμανία (που προεδρεύει αυτό το εξάμηνο στην ΕΕ) για το αυτονόητο! Που δεν είναι άλλο, από την δραστική παρέμβασή τους για την αποκλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου! Να αντιληφθούν δηλαδή, ότι η Τουρκία είναι ταραχοποιός χώρα στην περιοχή και εάν δεν την συνετίσουν, τότε θα ξεσπάσει πόλεμος με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους, από την στιγμή που η Ελλάδα διαμηνύει σε όλους τους τόνους και με όλα της τα θεσμικά όργανα, πως θα χτυπήσει εάν παραβιαστούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα! Κυριαρχικά δικαιώματα που παραβιάζει και η νέα τουρκική Navtex!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-11-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%bf/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr