Home Greek News Συνελήφθη ο Ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου Νικόδημος με …όπλο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη ο Ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου Νικόδημος με …όπλο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (ΦΩΤΟ)

by _
0 comment 175 views

Συνελήφθη ο Ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου Νικόδημος με …όπλο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (ΦΩΤΟ)


Αίσθηση έχει προκαλέσει από χθες   ή είδηση οτι  συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ένας Μοναχός με όπλο .Και η είδηση έγινε ακόμη πιο δυσχερής όταν έγινε γνωστό  ότι ο Μοναχός αυτός ήταν ο Ηγούμενος της Μονής   Φιλοθέου του Αγίου Όρους π.Νικόδημος.

Σύμφωνα την αστυνομία , κατά τον έλεγχο των αποσκευών του εν λόγω ιερομονάχου που αναχωρούσε από το Ηράκλειο , βρέθηκε ένα όπλο τύπου στυλό καθώς και τρεις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί του φόρεσαν αμέσως  χειροπέδες και τον  οδήγησαν  στον Εισαγγελέα. Ο εν λόγω Ιερομόναχος , κατά πληροφορίες που έχουμε   δήλωσε  ότι το όπλο ήταν δώρο ενός  φίλου του Ρώσου ολιγάρχη που ζει στην Κρήτη και τον επισκέφθηκε.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν οι συλλήψεις να είναι δύο. Συνελήφθη δηλαδή εκτός του Ηγουμένου, ένας ακόμη  μοναχός ο οποίος ήταν  μαζί με τον Ηγούμενο και επέστρεφαν στο Άγιο Όρος.Προκειται  για τον Ρωσικής καταγωγής 20χρονο  μοναχό Μάρκελλο της Μονής Φιλοθέου.

Η Ιερά Επιστασία είναι ανάστατη από την είδηση αυτή ενώ ενημερώθηκε αρμοδίως  ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνος. Επίσης για το θέμα έλαβε γνώση ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης καθώς και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Αναμένονται εξελίξεις….

Ο Ηγούμενος Νικόδημος Φιλοθέου

IMG_1462

Πηγή >> https://www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr