Home Greek News Ο Νεταγιάχου είχε απειλήσει το 2018 να βομβαρδίσει την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ τοποθεσία στην Βυρητό που βομβαρδίστκε πριν λίγες μέρες

Ο Νεταγιάχου είχε απειλήσει το 2018 να βομβαρδίσει την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ τοποθεσία στην Βυρητό που βομβαρδίστκε πριν λίγες μέρες

by _
0 comment 203 views

Ο Νεταγιάχου είχε απειλήσει το 2018 να βομβαρδίσει την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ τοποθεσία στην Βυρητό που βομβαρδίστκε πριν λίγες μέρες…

Ο Νεταγιάχου είχε απειλήσει το 2018 να βομβαρδίσει αποθήκη πυραύλων της Χεζμπολάχ στην Βυρητό…

Τα Ισραηλινά δακτυλικά αποτυπώματα σ΄όλοκληρη την έκρηξη της Βηρυτού…


Διαβάστε επίσης >> Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση κατά της Βηρυτό εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία!!!….


Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε προειδοποιήσει για χώρους πυραύλων της Χεζμπολάχ στο κέντρο της Βηρυτού σε μια αποθήκη που τυχαίνει να είναι κοντά ή η ακριβής τοποθεσία της καταστροφικής έκρηξης της περασμένης Τρίτης, σύμφωνα με τα πλάνα από μια ομιλία του ΟΗΕ του 2018.

Ο Νετανιάχου ισχυρίστηκε ότι η Χεζμπολάχ χρησιμοποιούσε τους ντόπιους ως «ανθρώπινες ασπίδες» δεδομένης της τοποθεσίας των τοποθεσιών στην πυκνοκατοικημένη πόλη.

“Εδώ είναι μια φωτογραφία αξίας χιλιάδων…πυραύλων, δήλωσε ο Νετανιάχου. “Εδώ είναι ο πρώτος χώρος πυραύλων, βρίσκεται στη γειτονιά Uzai στην άκρη της θάλασας.”

«Η Χεζμπολάχ χρησιμοποιεί σκόπιμα τους αθώους ανθρώπους της Βηρυτού ως ανθρώπινες ασπίδες».

Στις 4 Αυγ. φέρος, ο Πρόεδρος Τραμπ είπε ότι το περιστατικό έμοιαζε με επίθεση, βάσει των συμβουλών που είχε πήρε από τους στρατηγούς του.

«… Έχω συναντηθεί με μερικούς από τους μεγάλους στρατηγούς μας και φαίνεται να αισθάνονται ότι ήταν έτσι», είπε ο Τραμπ. «Ξέρουν καλύτερα από μένα.

«Φαίνονται να είναι της γνώμης … ήταν μια βόμβα κάποιου είδους, ναι».

Πηγή >> https://www.infowars.com/seen-netanyahu-warned-of-hezbollah-missile-site-in-beirut-warehouse/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr