Home ΚΟΣΜΟΣ Μεγάλη ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ που διακινούσε μωρά και συνεργάτιδα του Δρ. Φάουτσι υπήρξε η… σκοπιανής καταγωγής Μητέρα Τερέζα;;;!!!

Μεγάλη ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ που διακινούσε μωρά και συνεργάτιδα του Δρ. Φάουτσι υπήρξε η… σκοπιανής καταγωγής Μητέρα Τερέζα;;;!!!

by _
0 comment 667 views

Η σκοπιανής καταγωγής Μητέρα Τερέζα ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ… ΜΩΡΑ και χρησιμοποιείτο σε ψεύτικες και «αθώες» φωτογραφήσεις καθ όλη την δεκ. του 1980 όταν μας την πλάσαραν ως «άγια»!!! Αυτές είναι οι κατηγορίες που της έχει προσάψει διαχρονικά αρκετός κόσμος.
Εδώ φωτογραφίζεται με τον ΑΠΑΤΕΩΝΣ Δρ. Anthony Fauci (Φάουτσι) που, μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, είναι πίσω από τον ψευδοκορωνοϊό!!!
To 2018, γυναίκα που εργαζόταν στα ιεραποστολικά φιλανθρωπικά έργα της Μητέρας Τερέζα στην ανατολική Ινδική πολιτεία Τζαρκχάντ είχε συνεληφθεί με την κατηγορία ότι πούλησε ενα μωρό 14 ημερών. Δύο άλλες γυναίκες εργαζόμενες από το κέντρο είχαν τεθεί υπό κράτηση και ανακρίθηκαν για άλλες πιθανές υποθέσεις.

Η Τερέζα άνοιξε ξενώνα AIDS στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης την παραμονή των Χριστουγέννων το 1985 μάζι με τον…ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ, έναν από τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που είχαν πρωτοστήσει την ΑΠΑΤΗ του AIDS και έχουν γραφτεί τα χίλια όσα για αυτό το θέμα!!!….

Δείτε επίσης τα παρακάτω βίντεο…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr