Home Greek News Μας κυβερνάει ο Σημίτης και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Μας κυβερνάει ο Σημίτης και δεν το πήραμε χαμπάρι;

by _
0 comment 127 views

Μας κυβερνάει ο Σημίτης και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Πηγή >>  egerssi.gr


Σε προχθεσινό πρωτοσέλιδο η εφημερίδα “Εστία” έγραφε πως έχουμε “συγκυβέρνηση Μητσοτάκη – Σημίτη”! Αναφερόμενη στον μίνι ανασχηματισμό που έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και σε δυο περιστατικά, που όπως λέγει, έγιναν προ εβδομάδος:

«…ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση Μητσοτάκη-Γεννηματά, στον προθάλαμο του γραφείου του πρωθυπουργού ανέμεναν υπομονετικά το τέλος αυτής τα επικοινωνιακά επιτελεία των αρχηγών: Πέτσας, Πελώνη, Τσιόδρας κ.α από τη ΝΔ, Χρηστίδης, Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ.

Όταν τέλειωσε η συνάντηση ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Πάνος Βλάχος σκεπτόμενος, πως στο ίδιο επιτελείο ανήκει και ο λογογράφος του πρωθυπουργού Γιάννης Βλαστάρης, σχολίαζε μεγαλόφωνα:

“Μα όλοι αυτοί πλην Πέτσα είναι κεντροαριστεροί, όλοι ΠΑΣΟΚ είναι!”. Λίγες ημέρες αργότερα δημοσιογράφος μητσοτακικών αποχρώσεων που τώρα ασχολείται με εκτυπωτικές επιχειρήσεις έλεγε με χιούμορ στον πρωθυπουργό κατά την αναχώρηση του από το γραφείο του:

“Φεύγω για Χαριλάου Τρικούπη. Πάω να βρω και άλλους πασόκους εκεί! Όσους έχεις εδώ είναι…λίγοι !”.

Η αλήθεια είναι πως μετά και τον χειρουργικό ανασχηματισμό Μητσοτάκη η πεποίθηση αυτή ενισχύεται. Η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία αποτέλεσε στο πρώτο της σχήμα ένα μείγμα μητσοτακικών, σαμαρικών (Άδωνις, Βρούτσης, Μηταράκης) αυτόνομων (Κεραμέως, Δένδιας, Σταϊκούρας, Κικίλιας) και κεντροαριστερών (Γεραπετρίτης, Μενδώνη, Πιερρακάκης, Χρυσοχοίδης, Λιβάνιος) Υπουργών μετά και τον ανασχηματισμό μετεξελίσσεται σε κάτι άλλο: Σε συγκυβέρνηση Μητσοτάκη- Σημίτη…»!

Είχατε φίλες και φίλοι καμιά αντίρρηση, πως στην σημερινή κυβέρνηση είναι ελάχιστοι οι δεξιοί, μπροστά στους πασόκους και τους αριστερούς;

Μα αφού το έχει αποδείξει ο Πρωθυπουργός, πως γλυκοκοιτάζει προς την κεντροαριστερά. Οι δεξιοί στην κυβέρνηση είναι μειοψηφία, κι όσοι σώθηκαν – άσχετα αν καρατομήθηκαν αρμοδιότητές τους –  διασώθηκαν λόγω Αντώνη Σαμαρά!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> https://egerssi.gr/38418-2/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr