Home Greek News Εύβοια: Πέντε νεκροί – Ένας αγνοούμενος – Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής!

Εύβοια: Πέντε νεκροί – Ένας αγνοούμενος – Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής!

by _
0 comment 161 views

Εύβοια: Πέντε νεκροί – Ένας αγνοούμενος – Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής!

09/08/2020, 17:48


Βρέθηκε ζωντανή και διασώθηκε με ελικόπτερο η μία εκ των δύο αγνοούμενων στην Εύβοια – Αγνοείται ακόμα ένας άνδρας που ήταν μαζί της και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά – 658 κλήσεις στην Πυροσβεστική για εγκλωβισμένους και παροχές βοήθειας – 55 άτομα έχουν απομακρυνθεί από τα σωστικά συνεργεία – Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής μόλις σε οκτώ ώρες…

Βιβλική καταστροφή σημειώθηκε στην Εύβοια. Τόνοι λάσπης και φερτών υλικών πλημμύρισαν ρέματα και ποτάμια και παρέσυραν ό,τι βρήκαν στο διάβα τους -σπίτια, ζώα, καλλιέργειες, περιουσίες ολόκληρες, αλλά πρωτίστως, πέντε ανθρώπινες ζωές, μεταξύ των οποίων και ενός βρέφους, μόλις οκτώ μηνών.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες για την εύρεση ενός ακόμα αγνοουμένου. Η περιοχή που επλήγη περισσότερο ήταν τα Πολιτικά, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές σε ΛήλανταΒασιλικόΨαχνά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr