Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άκουσαν αεριωθούμενα τζέτ & πύραυλο δευτερόλεπτα ΠΡΙΝ την έκρηξη της ΕΠΙΘΕΣΗΣ στην Βυρητό Έλληνες Ορθόδοξοι κάτοικοι εκει!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άκουσαν αεριωθούμενα τζέτ & πύραυλο δευτερόλεπτα ΠΡΙΝ την έκρηξη της ΕΠΙΘΕΣΗΣ στην Βυρητό Έλληνες Ορθόδοξοι κάτοικοι εκει!!!

by _
0 comment 126 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άκουσαν αεριωθούμενα τζέτ & πύραυλο δευτερόλεπτα ΠΡΙΝ την έκρηξη της ΕΠΙΘΕΣΗΣ στην Βυρητό Έλληνες Ορθόδοξοι κάτοικοι εκει!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη τα πρώτα τέσσερα μας άρθρα για αυτό το θέμα, ξεκινήστε πρώτα με τα ακόλουθα….

«ΒΟΜΒΑ»: Έριξε πυρηνικό όπλο στη Βηρυτό το ΙΣΡΑΗΛ!!! Νέφος ακτινοβολίας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδα και Ευρώπη!!!

ΣΟΚ: Η Ρωσία δίνει μεγάλη κάλυψη στο Ισραήλ για την ΠΥΡΗNIKH επίθεση που έκανε κατά του Λιβάνου στην Βηρυτό!!!

Υπέρυθρο βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες του πυρηνικού πυραύλου που έριξε το Ισραήλ κατά Βυρητού!!!

Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση κατά της Βηρυτό εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία!!!….

Τώρα, η ακόλουθη αποκάλυψη του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έρχεται να επιβεβαιώσει 100 τοις 100 αυτά που έχουμε ήδη βγάλει για το ίδιο γεγονός.
Το ακόλουθο μήνυμα έσταλη πριν λίγο σε έναν φίλο αναγνώστη μας από έναν φίλο του ιερέα που μένει Βυρητό. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ…

Αγαπητέ αδερφέ μου, λίγες στιγμές πριν από την έκρηξη, άκουσε τον ήχο των αεροπλάνων και ο Λίβανος δεν έχει πολεμικά αεροπλάνα και ακούσαμε τον ήχο ενός πυραύλου να εκτοξεύεται πριν από την έκρηξη, ενώ ήμουν στην εκκλησία τη στιγμή της έκρηξης και η εκκλησία μας, η Εκκλησία του Σταυρού, απέχει 5 χλμ. Από την έκρηξη. Πετούσε προς κάθε κατεύθυνση, και το διαμέρισμά μου είναι κοντά στην εκκλησία, και υπήρξε μεγάλη ζημιά σε αυτό. Ευχαριστούμε τον Κύριο που η έκρηξη συνέβη εκτός των ωρών εργασίας, διαφορετικά η απώλεια θα ήταν 10 φορές η τρέχουσα απώλεια.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr