Home Greek News Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση στην Βηρυτό εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία!!!….

Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση στην Βηρυτό εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία!!!….

by _
0 comment 202 views

Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση κατά της Βηρυτό εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα τα τρία πρώτα αποκαλυπτικά μας άρθρα που έχουμε βγάλει μέχρι τώρα για το ίδιο θέμα!…

«ΒΟΜΒΑ»: Έριξε πυρηνικό όπλο στη Βηρυτό το ΙΣΡΑΗΛ!!! Νέφος ακτινοβολίας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδα και Ευρώπη!!!

Το ακόλουθο άρθρο είναι του σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com. Εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» είμαστε συνεργάτες του και φίλοι με τον αρχισυντάσκτη, τον κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο! Ο Γκόρντον είναι ένας διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. 

Το παρόν άρθρο αποκαλύπτει τις απίστευτες αποκαλύψεις μιας πολύ καλής πηγής μυστικών πληροφοριών του Veterans Today που συμπεριλαμβάνουν ακόμη και την …ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σε αυτό!!! Αποδομεί επίσης το όλο…ΠΑΡΑΜΥΘΙ περι «νιτρικής αμμωνίας» και όχι μόνο..!!! To μόνο όμως που μένει τώρα να δούμε είναι για το εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα διερευνήσει ή όχι την πορεία του ψεύτικου, πλοίου-ερείπο που πέρασε μέσω…ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) για να φτάσει μετά στην…ΒΥΡΗΤΟ….!!!… 


Πηγή μυστικών πληροφοριών: Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση κατά της Βηρυτού χρόνια πριν – πώς το έκαναν ακριβώς

-Από τον Gordon Duff (Γκόρνταν Ντάφ) του VeteransToday.com  / 7 Αυγούστου 2020


Το Veterans Today έλαβαν το ακόλουθο από μια πηγή μυστικών πληροφοριών που ξέρει πως ακριβώς έγινε η πυρηνική επίθεση της Βηρυτού. Αυτό που ξέρει, επίσης, είναι ότι το Ισραήλ είχε προγραμματίσει αυτή την επίθεση αυτή την επίθεση, χρόνια πριν. Η συγκλονιστική αλήθεια για την πυρηνική επίθεση στη Βηρυτό….

AN = Ammonium Nitrate (Νιτρικό αμμώνιο)
NK = Nuclear Weapon (Πυρηνικό όπλο• Στα Αγγλικά λέμε “nuke” εν συντομία, εξ ου το “NK”)


Πώς ξέρετε ότι υπήρχε πράγματι εκείνη η ποσότητα νιτρικής αμωνίας στο φορτίο στο λιμάνι, ή ακόμη και μια μόνο σακούλα αυτής;;; Δεν υπήρχε καμία, μόνο το NK (πυρηνικό όπλο). Τα υπόλοιπα είναι ψεύτικα, ένα πολύ καλά ενορχηστρωμένο τέχνασμα.

Μπήκατε καθόλου στον κόπο να βρείτε αυτό το υποτιθέμενο εργοστάσιο στη Γεωργία (Αρχικά αναφέρθηκε η Μολδαβία, αλλά όταν το SSNPS δεν βρήκε πηγή για αυτό, βρήκε ένα στη Γεωργία);;; Μήπως ρώτησε κανείς το εργοστάσιο της Γεωργίας αν πούλησε πραγματικά αυτή την ποσότητα;;; Μήπως οι ηλίθιοι οι Λιβανέζοι δοκίμασαν έναν σάκο αυτής για να προσδιορίσουν ποιο είναι το πραγματικό περιεχόμενο και η σύνθεση, ή απλώς βασίστηκαν στα έγγραφα του δηλωτικού φορτίου;;;

Κατά την εισαγωγή και την εξαγωγή υπάρχουν LC κι άλλοι αντι-μηχανισμοί (έγγρ. επιθεώρησης SGS που δεν υπήρχαν για αυτήν την αποστολή που είναι και αδύνατον) για να διαβεβαιώσουν τόσο τον αποστολέα, τον εξαγωγέα ότι θα πληρωθεί όσο και τους αγοραστές για να παραλάβουν τα προϊόντα (για τα οποία φαίνεται κάθε λεπτομέρεια της συναλλαγής) όσο και τον οικονομικό μεσάζοντα που χειρίζεται το συνολικό τιμολόγιο FOB (Free On Board, δηλ., είναι ένας όρος αποστολής που χρησιμοποιείται για να δείξει εάν ο πωλητής ή ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για προϊοντα που έχουν υποστεί ζημιά ή έχουν καταστραφεί κατά τη διάρκεια της αποστολής).

Ο καθένας μπορεί να δει αυτά τα έγγραφα για να δει ποιος είναι ο πραγματικός αγοραστής και πώς πληρώθηκε για αυτό. Αυτός ο υποτιθέμενος αγοραστής έχει ήδη αλλάξει 3 φορές σε 4 ημέρες και κανείς δεν το θεωρούσε απλώς μια ισραηλινή εταιρεία που είναι στην πραγματικότητα πλασματική.

Δεν υπάρχει πρόβλημα ανυπαρξίας του, επειδή δεν ήταν, εξ αρχής, ο προοριζόμενος παραλήπτης της αποστολής ΝΑ (Αmmonium Nitrate (Νιτρικού αμμωνίου)• αυτό έγινε μέσω της χρησιμοποίησης της τακτικής εκτροπής διαδρομής που προοριζόταν για την παράδοση της Βηρυτού.

Θέλω να είναι σύντομος. Ήταν όλα ψεύτικα, και τώρα, σήμερα, το επαναλαμβάνουν στο λιμάνι του Άντεν (Aden), η έξυπνη λιμενική αρχή αρνήθηκε αμέσως τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Η διοργάνωση της απάτης από την Mossad ή / και την CIA έχει ως εξής.

• έστειλαν κάτι όπως χώμα ή πέτρες σε σακούλες που εφέραν ψευδώς την ετικέτα AN [Αmmonium Nitrate (Νιτρικό αμμώνιο)]

• χρησιμοποίησαν έναν Ρώσο-Ισραηλινό πράκτορα (τον λεγόμενος Ρώσο επιχειρηματία από την Κύπρο) για να αγοράσουν κοψoχρονια ένα «έτοιμο να διάσωση» πλοίο.

• το φόρτωσαν μετά με το ψεύτικο περιεχόμενο και έβγαλαν στη συνέχεια ψεύτικα έγγραφα αποστολής με έναν ψευδή Αφρικανό αγοραστή που κανείς δεν έλεγξε καν αν υπάρχει ή έκανε, στην πραγματικότητα, την αγορά ή γιατί εγκατέλειψε τα προϊοντα αξίας 2 εκατομμυρίων και πλέον δολαρίων που πλήρωσε, κ.λπ., κ.λπ.

• μετά, άλλαξαν το δρομολόγιο του πλοίου από την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα με τελικό προορισμό την Βηρυτό

• έφεραν ένα σωρό βαριές ρόδες φορτηγών (που χρησιμοποιούνται για να να στρώσουν τους δρόμους, κτλ.) για να προκαλέσουν βαριές ρωγμές στο κατάστρωμα του πλοίου και στη συνέχεια πλήρωσαν μια ομάδα λιβανέζων πρακτόρων / αξιωματούχων στο λιμάνι και ξεφόρτωσαν τις ψευδώς επισημασμένες σακούλες στην ακτή

• έπειτα βύθισαν το πλοίο και περίμεναν 2 μέρες προτού εκδοθεί η ψευδής απόφαση του δικαστηρίου για να ενισχυθεί το άλλοθί τους και να «ρίξουν» μετά την ευθύνη στη Χεζμπολάχ.

Σίγουρα δεν περίμεναν την απόφαση του δικαστηρίου να διαρκέσει τόσο πολύ, αλλά διασφάλισαν ότι οι Ισραηλινοί / Αμερικανοί πράκτορες στο λιμάνι συμμορφώνονται με τη διατήρηση αυτού του χώματος για χρόνια με μεγάλο κόστος για το λιμάνι.

Ήταν όλα μια κάλυψη για το-N-drop. Αυτό είναι όλο. (δηλαδή, για δικαιολογηθεί το όλο παραμύθι περι «νιτρικών αμμωνίας).

Εάν δραστηριοποιείστε στον τομέα IM / EX (εισαγωγών – εξαγωγών) που έκανα εγώ για 2 δεκαετίες στην Κίνα, την Ινδία και τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή, θα ξέρετε πόσο ανόητοι είναι οι Λιβανέζοι. Τα λημάνια χρεώνουν για χώρο αποθήκευσης κατά τετραγωνικά πόδια και μεγάλη τιμή, ειδικά για υπόστεγα.

Μου λέτε ότι ολόκληρο το υπόστεγο Νο. 12 παραχωρήθηκε δωρεάν για 6 χρόνια για την αποθήκευση των σάκων χώματος;;; Ποτέ δεν εκκαθαρίστηκε σε ειδική δημοπρασία στο τέλος του έτους. Τι αστείο. Κάποιος πληρώθηκε για να καλύψει την αποστολή μέχρι να χρειαστεί για την κατάλληλη ώρα, μια ή δύο μέρες πριν από την άχρηστη και ψεύτικη απόφαση του δικαστηρίου.

Εάν αυτό ήταν στην πραγματικότητα το νιτρικό αμμώνιο με υψηλή συνοχή, η “Hizb ut-Tahrir” ή δεκάδες πολιτοφυλακές και συμμορίες που ασχολούνται με το λαθρεμπόριο θα το είχαν μπουκάρει εντός του πρώτου δύο μηνών από την αποθήκευσή του. Γνωρίζουν κάθε γωνιά κάθε λιμανιού του Λιβάνου και τι υπάρχει μέσα.

Οι πράκτορες του Ισραήλ βρίσκονται συνεχώς στο λιμάνι και, στην πραγματικότητα, το διαχειρίζονται και το γνωρίζουν όλοι. Πιστεύετε ότι δεν ελέγχουν τα δηλωτικά αποστολής και δεν τα παρακολουθούν από το λιμάνι προέλευσης για σχεδόν όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής; Ελάτε τώρα. Μια μέρα θα έχω χρόνο να δημοσιεύσω τις τρομερές εμπειρίες μου με τους Ισραηλινούς σχετικά με ζητήματα παρακολούθησης αποστολών.

Ήταν μια ψεύτικη γεωργιανή πηγή, ένας ψεύτικος αγοραστής, ένα ψεύτικο ναυαγισμένο πλοίο, ψεύτικο περιεχόμενο για ένα κεντρικό θέμα για τα ΜΜΕ που καθυστέρησε και μετά τέθηκε σε χρήση λόγω απατηλής δικαστικής απόφασης.


Πηγή > > https://www.veteranstoday.com/2020/08/07/source-israel-planned-the-nuke-attack-on-beirut-years-in-advance-exactly-how-they-did-it/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr