Home Greek News Έκρηξη στη Βηρυτό: «Εξερράγη» ο λαός – Εισβολή διαδηλωτών στο υπουργείο Εξωτερικών

Έκρηξη στη Βηρυτό: «Εξερράγη» ο λαός – Εισβολή διαδηλωτών στο υπουργείο Εξωτερικών

by _
0 comment 157 views

Έκρηξη στη Βηρυτό: «Εξερράγη» ο λαός – Εισβολή διαδηλωτών στο υπουργείο Εξωτερικών


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση στην Βηρυτού εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία!!! για να καταλάβετε τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε εκεί στην Βυρητό και πως, τώρα, οι παλιάνθρωποι που έκαναν αυτήν την…ΕΠΙΘΕΣΗ, χρησιμοποιούν πλέον τους δικούς τους…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ για να «ξεσηκώσουν» τον λαό εκεί κατα της κυβέρνησης της χώρας…!!!… 


Ακούστηκαν πυροβολισμοί στο σημείο των κινητοποιήσεων στο κέντρο της Βηρυτού – Πληροφορίες για νεκρό αστυνομικό – 110 τραυματίες, εκ των οποίων οι 32 νοσηλεύονται – Νωρίτερα, η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα εναντίον διαδηλωτών που προσπάθησαν να μπουν στο Κοινοβούλιο – Πρόωρες εκλογές θα προτείνει ο πρωθυπουργός – Δείτε βίντεο

Δεκάδες διαδηλωτέςεισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εξωτερικών στη Βηρυτόσήμερα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Εκπρόσωπος της αστυνομίας έκανε λόγο για έναν νεκρό αστυνομικό.

Οι διαδηλωτές έκαψαν επίσης μια φωτογραφία του προέδρου Μισέλ Αούν. Τουλάχιστον 110 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί κατά τις αιματηρές διαδηλώσεις, με 32 εξ αυτών να οδηγούνται στο νοσοκομείο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr